Mota bort förkylning

Innehåller annonslänkar till ApoteketNADK 

Heej! Tror alla runtomkring mig är sjuka och jag som absolut inte får bli sjuk just nu,jag har ju precis varit magsjuk/matförgiftad så jag vill inte vara hemma mer.Men jag har en känsla i kroppen, frös om ryggen igår och händerna var iskalla,tydliga tecken att något är på g. Har en massa inplanerat de närmaste dagarna, så det går inte för sig.Så vad gör man? Jo jag åkte till apoteket och fyllde på mitt förråd,med allt möjligt som kan förhindra att det bryter ut något. Coldzyme, Coldamine och Medistus.När jag lagade maten igrå valde jag pressad vitlök i det skirade smöret som var till,har en massa apelsiner hemma som jag pressar till juice.  

   Trodde jag hade ingefära hemma, men det får jag inhandla idag för att göra en ingfärsshot, som ska vara bra mot förkylningHonung ska ju vara bra, men det är jag inte så jätteförtjust i. Igår tog jag ett spabad i två timmar för att bli riktigt varm inombords och varm det blev jag, plus en aning skrynklig, men det var så himla skönt så jag kunde allt suttit där hur länge som helst. Idag känner jag inget alls, och jag hoppas det får förbli så. Har två jobbdagar kvar denna vecka, sedan kommer det gå för runt alla lediga dagar,med bara roligheter. Här är en blus till jag tycker är vrålsnygg till ett par skinnbyxor 

   Ha en bra tulpanens dag, vill ni göra någon glad så  varför inte köpa en fin krispig tulpanbukett. Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.