En fråga till er

Innehåller annonslänkar tillIdeal of Sweden. 

Heej! Ibland har jag en riktig beslutsångest och just nu kan jag inte bestämmavilen storlek jag ska välja.Den ena säger si och den andre så. Det kanske är att försvåra för mig när jag slänger ur mig frågan, men jag kanske kan få en motiveringsom gör att jag lättare kan bestämma mig vilken jag ska välja.  Jag har köpt en ny mobil. Jag valde en Iphone pro Max 11, det är alltså den storamobilen. Idag har jag en ipone 8 med den ordinära storleken, men där är kameran uselså därför behöver jag en ny och i och med det så tänkte jag att den storaskärmen skulle vara bättre nu när man ser lite sämre och att jag kan använda mobilen lite mer som en dator. 

 Jag har som oftast min mobil i väskan, så då spelar det ingen roll vilken storlek på mobil jag har, utan det är mer när jag ska använda den, är den stora för stor. Har fått för mig att det är killar som hellre har den mindre moilen eftersom de har den i byxfickorna. Vilken skulle ni välja???  Har kollat in vilket skal jag vill ha och det lutar starkt åt det härsom jag tycker är supersnyggt, som jag kan matcha med den härnär man ska gå ut. Idag jobbar jag som klinisk adjunkt och det blir första dagen i år, som jag gör det,så det skall bli roligt att träffa alla kollegor.  Ha det gott Kram Helena  

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.