Mr Willows i Örebro

Innehåller annonslänkar till

Ideal of sweden, Johnells

och Lindex

Hej hej!

Denna helg gick väl i ett rasande tempo. Jag var på ett fredagsmöte med influenser gänget, tillsammans med Almi Mälardalen.

Denna gången sågs vi på The Willow. Det är en 20 talsvilla som är omgjord till en inrednings och blomsterbutik.

Så himla mysig butik, där man verkligen känner att man kommer hem. Fia som äger The Willow har verkligen lyckats. Hon öppnade detta unika ställe för tre år sedan, så det var strax innan pandemin, men det har inte hindrat folk att komma till dem.

De kanske mest är kända för sina fina blomsterbuketter som pryder trappen utanför, som det bara är att svischa och ta den buketten man vill ha, smidigt.

De tar också inredningsuppdrag, både att hitta den röda tråden i sitt hem, eller helhetslösningar.

Efter att ha avnjutit en supergod frukost och handlat lite, var det dags att bege sig till jobbet innan det blev Fredag och ledig helg. P och jag packade ihop oss och åkte mot Vadstena.

Så skönt att komma dit. Axlarna åkte ner och efter att vi ätit pasta och ett glas rött, var jag så trött, så jag tror jag somnade innan 22, den kvällen, men det betydde att vi vaknade tidigt på lördagen och det var ju tur, för herrejösses vilket underbart väder.

Kan inte ens förstå att det är november. Som alltid, så vill jag gärna ta en promenad vid Varamobaden, för att gå längs sandstranden och blicka ut över Vättern. Tror jag blivit lite besatt av Vättern, tycker den är så otroligt vacker.

Min klänning som jag bar för dagen kommer bli en vinterfavorit, för jag lär inte frysa, så varm och gosig. Ni hittar den här och min superhärliga poncho hittar ni här. Dataväskan verkar ha utgått, men så mycket snygga väskor det kommit in, ni hittar fler väskor här

Nu är det Måndag och här bär det av mot jobbet igen

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.