Mycket på ett dygn

Innehåller annonslänkar till Afound

Heej på er!

Jag har inte riktigt fattat allt inne på min nya blogg. Hade ett tidsinställt blogginlägg som skulle publicerats i går morse, det kom sent på kvällen och jag försökte ändra så det skulle komma tidigare, men det lyckades jag inte med,

men jag antar att jag lär mig med tiden

Som många av er redan vet så älskar jag verkligen att uppleva saker, och det kan vara allt från stort till smått. Så att susa fram i bil genom Sverige, tycker jag är en perfekt upplevelse och jag älskar Sverige, vi har verkligen ett vackert land, som jag knappt kan se mig mätt på. Dagen efter min Stockholmstripp, hamnade jag i Västerås efter att ha ätit frukost på ett supermysigt frukostcafé i Stockholm. Fick vänta en stund innan butikerna öppnade så jag satt på Hotel Plaza och snackade med den här bönan. För det är med henne jag snart ska åka med till Lofsdalen, så det blev lite logistik snack och jag fick tips på en superbra lunch restaurang. Ville luncha på Steam, men det var fullbokat.

Restaurangen jag fick tips om heter NOM och låg precis på andra sidan ån inne i Västerås, supermysigt var det där inne,

och jag som är svag för tegel, tycker det är mysigt och coolt

Efter en god lunch, gick resan mot Steam, för är man i Västerås och inte sett Steam hotel, så kan man alltid gå in och ta sig ett glas bubbel och sitta i deras nya glasveranda, och tar man hissen upp, så kan man komma till deras topfloor och även spaavdelningen, då kan man ju nästan låtsas att man varit och spaat där, om man har lite fantasi.

Jaa så på ett dygn hann jag med så mycket trevliga upplevelser, så det känns som jag varit borta mycket längre, men man hinner mycket på kort tid, så gillar man upplevelser och har en ledig eftermiddag, så varför inte ta och åka en sväng till något ställe och strosa runt och ta ett glas alkoholfritt bubbel, eller en kaffe.

Nu går vi snart in i Januaris sista vecka och en trevlig bloggresa till Lofsdalen väntar, först lite jobb. Något som står högt på min önskelista är ett par snygga skidglasögon och dessa är riktigt snygga. Har ni kollat in Afound, de har hur mycket från de flesta butiker, fast till mycket bättre pris. Någon gång i livet skulle jag vilja ha en äkta Louis Vuitton väska och här kan man fynda vintage väskor till billigare pris.

Nu har Ulrica hållit på med bloggen, så nu ska det gå och hitta inlägg i mitt arkiv, annars kan man söka inlägg i sökrutan. Hon har ökat storleken på texten två hack. Hojta om det är mer saker ni vill att hon ska fixa.

Nu dags att fixa till mig lite innan kvällsjobb.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
 • E
  januari 26, 2020

  Jättebra strlk på texten nu 👍. Nom var konditori tidigare , där har man fikat och myst i det skumma ljuset som reflekteras i teglet 😃 i många situationer, läs dejter 😉, stort tillhåll när vi var gymnasister. Tittade du in på dreams systerhotell turbine oxå? Har inte hunnit dit ännu själv men nu när det blir lite längta em skall jag ta mig dit och ta lite bubbel 🍾

  • Åsa Aabakken
   januari 26, 2020

   Vad kul att du besökte min stad. Steam har varit bra för Västerås drar mycket turism och även Västeråsare, själv har jag bott över med sparpaket 2 ggr sedan det öppnade. Ha en skön söndag mvh Åsa

 • Jessica
  januari 26, 2020

  Ja, restaurangen såg riktigt mysig ut! Kanske Västerås får bli sommarens äventyr!

 • Hanna Nilsson
  januari 26, 2020

  Så himla mysigt det ser ut ^^