Nästan som en blomsteräng

Innehåller annonslänkar till Ellos, gina och Lindex

Hej hej!

Minns ni klänningen jag köpte förra hösten. Nu är det dags att börja använda den och jag kände mig verkligen som en blomsteräng när jag fick på mig den och samtidigt höll i en nyköpt solrosbukett. Matchi matchi kan man säga och hoppas att inte en hel svärm med djur vill anfalla ha ha ha ha.

Var till vc igår och det var verkligen som ett fortknox, man fick inte gå in vanliga vägen utan sitta på en stol utanför en dörr på baksidan av vårdcentralen. När det sedan var min tur, öppnade självaste doktorn direkt med både munskydd och visir och visade in mig till hennes rum. Ja man blir förundrad hur olika man jobbar på olika ställen, men kul att se.

Klänningen jag har hittar ni här, en liknande färgställning hittar ni här och här hittar ni en annan blomsterängsklänning.

Igår var det en sådant där supermegajobbigt arbetspass, så jag var helt slut när jag kom hem. Hoppas nattimmarna gjort så det är något lugnare idag, mitt blodtryck var ju inte det bästa igår när jag var och kollade det, så megastress är nog inte så himla bra för mitt blodtryck.

Ha en bra dag alla fina.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
 • E
  augusti 27, 2020

  Dörrarna på min vc har varit låsta sedan i mars, det gick inte annars – folk klev in och hostade och bar sig åt.. visir o munskydd är numera vardagsmat för alla riskpat över 60 och för alla 70+ , öli tält för covidprov och undersökning har vi oxå. Avstånd i lunchrum och vid kaffeautomaten mm mm omställningen har varit omfattande även i primärvården men det har inte blivit lika uppmärksammat som den som skett på sjukhusen av naturliga skäl, förhoppningsvis har den iaf gjort ngt för att minska trycket.

 • Veronika
  augusti 27, 2020

  Snygg klänning jätte läcker!
  Ja, du det här med att ta sig in på ett sjukhus eller vc är inte det enklaste. Jag jobbar på sahlgrenska gick ut på rasten och tog lite luft. När jag skulle gå in var det stopp!! Vakten sa att vi släpper inte in någon. Då jag har mina egna kläder när jag jobbar och hade glömt kortet var det inte lätt. Då jag jobbar på psykiatrin insåg jag att det var ingen idé att säga att jag jobbade där 😂…. Fick ringa en kollega som släppte in mig 🤣….. Var rädd om dig!

  • E
   augusti 27, 2020

   Vilket underbart knas i covidtider 🙂

 • Malin
  augusti 27, 2020

  Snygg klänning! Ta hand om dig 🙂