Väninnelunch

Innehåller annonslänkar

Hello!

Tack för alla snälla ord om mitt jobb och ja det är spännande och väldigt högteknologiskt och jag är stolt att vara intensivvårdssjuksköterska och jag vet att patienter och anhöriga är tacksamma över att vi kan ge en sådan avancerad vård.

I förrgår var jag hos en väninna som jag inte träffat på länge, de har verkligen fått det så fint. De har nämligen byggt pool och ett jättefint poolområde. Kände hur jag satt och sa mest hela tiden att det var så himla fint. Vi hade en och en halv timme på oss att prata ikapp, sedan vi sågs sist, för sedan hade hon ett jobbmöte. Att sitta här och blicka ut över området var en fröjd, måste jag säga. Spaljén är vinklade som en persienn, vilket gör att insynen in är minimal, plus att blåsten går uppåt mellan pinnarna.

Min väninna har en väldigt händig make, han har byggt dessa stolar och även de framför poolen som ni ser en glimt av längre ner i inlägget, och såklart har han byggt hela området själv också.

Ja man kan ju inte annat än säga att det är en dröm, så himla snyggt, allting.

De gråa bordstabletterna hittar ni här

Brickan från Svenskt tenn

Ljuslykta här

Snygga ölglas här

Idag väntar kvällsjobb, men innan det har jag lite att pyssla med, så bäst att sätta fart.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Lena Axelsson
    augusti 26, 2020

    Verkligen fint och vilka fantastiska stolar din väninnas man byggt …..de blev man verkligen avundsjuk på…..Kram Lena i Färjestaden