Annonslänk

från Afound

Från mitten av Oktober börjar hösten på riktigt. Mina pelargoner är fortfarande vackra i sina lådor, men nu börjar man tänka att de ska bort, för att ersättas av ljung och tallris, ja tallris kan man ju vänta några veckor till med. Eftersom pelargonerna är så fina, får de stå ett tag till, innan jag tar in dem, för ett försök till övervintring.

Olivträden får stå ute till temperaturen sjunker till ett par minusgrader.

Nu är Dahlia knölarna uppgrävda och lagda i trälådor för förvaring, till nästa år, och då ska jag vara mer aktiv så de inte kommer ner så sent som i år. Utemöblerna skall in i garaget, så garaget kommer bli vinterförvaring för allt i år.

Status på P, han mår bättre, får behålla maten, men han har inte fått några svar på odlingarna ännu. Doris är som vanligt idag, så jag undrar vad det var med henne igår. Förhoppningsvis mår hon bättre för att hon får smärtstillande, så hon inte lurade mig, men det kan de väl inte göra.

Nu har jag inte träffat P på över en vecka och det känns väldigt ledsamt, hoppas snart vi kan ses igen. Jag kanske skulle överraska honom med ett nytt sådant här, ha ha, då tror han jag blivit galen, eftersom jag alltid fryser.

Må gott

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.