Nu är hon i

Posted on

Innehåller annonslänkar

Heeej!

Nu är hon äntligen i vattnet.

Hon som ännu inte har något namn, men som P vill döpa till ”Sköna Helena”, men som jag inte alls tycker låter bra. Det finns så många roliga namn på båtar, så tills det dyker upp något bättre namn, får det bara vara ”Hon”.

Nu hoppas vi på en bättre båtsommar, för vi har inte så mycket annat planerat, förutom en födelsedagsfest och lite annat smått och gott. Förra sommaren började så bra, men lagom till min semester, kom både blåst och dåligt väder, så det blev mest att vi bryggseglade, inte fy skam det heller, för att sitta på båten och se solnedgången över Vättern är så magiskt så man får nypa sig i armen, så vackert är det.

Vi valde att köpa skaldjur från Marcus kräftan i Väderstad, så en liten flaska bubbel för att skåla in sommaren på vattnet. Vi till och med badade denna eftermiddag, för det var så himla varmt i luften, så man var tvungen att doppa sig, och det var inte varmt, så det gick väldigt fort att komma upp ur det kalla vattnet.

Nu skall det bara piffas och bäddas på båten, för det har inte hunnits ännu.

Eftersom vädret är så fint just nu, passade vi på att äta brunch under äppelträden hos P igen, så himla mysigt, att sitta på morgonen och äta tillsammans med allt fågelkvitter.

Är lite sugen på att köpa dessa till P, eller så köper jag dem till mig själv, så fina tycker jag.

Nu i skrivande stund, så sitter jag och väntar på att få gå till frissan, mitt hår växer fort och det gråa börjar ta överhand. Vet inte om jag bara ska toppa håret eller klippa det mer kortare som jag brukar ha. Vad tycker ni jag passar bäst i, kortare eller långt?

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
 • Mari-Anne
  maj 30, 2024

  Håret! Du är fin i både kortare eller längre hår. Men finast i lite kortare🤗

  • S
   maj 30, 2024

   Allt klär en skönhet men helt klart längre hår. Tycker det är synd att många i vår ålder klipper sig kort bara för att … Förstår att man vill ha en annan frisyr eller kanske har det blivit tunnare men ditt ser jättefint ut.

 • Britt
  maj 31, 2024

  Hej

  En gång… i ett ”annat liv” hade jag en segelbåt som hette Solbrännan 🙂

  Men Hon är himla bra.

  Ha en fin helg

  //Britt