Randig poolsommar

Posted on

Innehåller annonslänkar

Vaknar till ännu en dag med soligt och varmt väder. Nu har vi haft fint så länge, att man inte behöver ligga i bikini hela tiden, utan nu kan man sitta i skuggan och njuta.

Det är det bästa i min värld.

När man som mest tagit det fina vädret för givet, så lurar lågtrycken runt om oss, och verkar putta bort solen om några dagar, och då vet vi ju att kommer lågtrycken kan det hänga i länge, tyvärr.

Lite uppfräschning i form av nya kuddar, parasoll och handdukar har jag investerat i till mitt poolområde, blev så nöjd över det.

Har tydligen fastnat för randigt i år, och har letat ett tag efter både parasoll och kuddfodral, tills jag sprang på båda när det var extra bra rabatt.

Badringen som jag haft ett par år, passade ju bra in i övrig inredning. Handdukarna skall inte ligga som de gör nu, men det var lite kul att jag hittade randiga handdukar också, de är från HM home. Här finns liknande

Parasollet köpte jag på Bruket i Kumla, men det finns här också. Med min kod HELENAMAJ24, eller från i morgon HELENAJUNI24, får ni 33% rabatt på dyraste varan.

Annars finns ett liknande här för 299 kr

Kuddfodralen hittade jag här på rea, en annan snygging med innerkudde i , för en billigare peng finns här

Liknande badring finns här för 99 kr

Igår var jag som jag skrev hos frissan, och det blev toppning och urklippning av håret. Bottenfärg i utväxten och även några färger som gör håret mer levande.

Jag blev jättenöjd.

Nu väntar jobbhelg igen för mig, men ska hinna njuta lite också.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.