Nu börjar det.

Innehåller annonslänkar till Newport

och Bokus

Hej på er!

Nu har jag kravlat mig ur sängen. Klockan är 16. och det låter väl bra att jag sovit så länge, men det är inte sanningen. Jag vaknade 13.40 och kunde inte somna om. Har försökt med allt, räkna till hundra bakifrån, räknat får, kört något mantra, men inget funkade. Då tog jag och lyssnade på min bok, eftersom jag nästan alltid blir väldigt trött av det, men inte idag, det hände lite förmycket som gjorde att jag blev inte ett dugg trött. Ja ja bara att ge upp. Bara att hoppas att jag inte mår så dåligt som i natt, när jag höll på att svimma, och fick ligga med fötterna i högläge en bra stund innan jag kunde fortsätta jobba. Mina kollegor kollade mitt blodtryck, och just då när jag legat en stund var det inte så högt endast 140/85.

Ni har väl koll på att om en månad är det dags för Black friday. Är man förutseende så kan man norpa saker som man ändå tänkt köpa. Men många butiker börjar redan nu för att kanske inbringa mer pengar i kassan. Har fått mail från flera webbutiker att de kommer köra kampanjer redan nu.

En väldigt intressant kampanj hittar ni här, massor av fina saker , till ett mycket bättre pris.

Vissa saker är nedsatta till 50%

Dessa plädar är hur sköna som helst, har en själv och kan verkligen rekommendera dem, ni hittar denna här

Deras fina julkulor, som kostar en slant, är just nu rea på och jag har aldrig hunnit norpa någon, då de tar slut direkt. Här hittar ni denna

Men kolla vilka underbara vantar att stoppa händerna i dagar när det är riktigt kallt. Nu till 50%

En tomte i en Engelsk telefonkiosk, funkar som speldosa, så söt och denna är nu på kampanj.

Massor av fina kuddar, denna är en av dem som jag gillar

Bläckfiskljusstaken som varit borta ett tag, är tillbaka nu och den är nu nedsatt.

Att kunna duka bordet fint, är allt kul och just nu hittar ni glas, underlägg, servettringar till nedsatta priser, upp till 50%

De fina silverljusstakarna är nedsatta och vem vill inte ha dem

En snygg nötknäppare som kan stå på bordet som en dekoration.

Det finns verkligen så himla mycket snyggt Inne på Newport, men vissa saker kostar en del, så det är ju välkommet när de kör kampanjer med rabatt.

Nu har jag bäljat i mig ett par koppar kaffe och två ägg. Men mer kaffe behövs och en dusch för att jag ska vakna till och ladda för ännu en natt, hua.

Men i helgen väntar som jag sa tidigare något väldigt speciellt och det ser jag verkligen fram emot.

Ha det gott, kram på er

Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.