Mitt senaste dygn

Innehåller annonslänkar till Cervera

Hejsan!

Mellan mina jobbpass har jag hunnit med att spela paddel, haft besök av P som bjöd på en supergod chiligryta i tacobröd. Vädret var så kallt och rått igår kväll och det regnade massor, hade lika gärna kunnat varit snö, men då passade vi på att ta oss ett dopp i det varma spabadet. Det är ju verkligen så att när vädret är som sämst passar spabad som bäst. Så på med mössan och fram med bubblet. Såklart måste man ju fira när P kommer mitt i veckan och bjuder på mat.

Chiligrytan hade P fixat hemma, så det var bara att sätta sig till bords, och sedan hinna smälta maten innan paddeln började. Grytan är på kampanj just nu och ni hittar den här

Bästa glasen för bubbel hittar ni här. Nötterna hittade jag på Lidl, så himla goda, så dessa kommer jag absolut köpa hem fler av.

Nu väntar två nattpass, inget jag ser fram emot, då jag blir så himla trött, och ändå har svårt att sova.

Men till helgen väntar roligheter som jag ska berätta om lite närmare, men nu önskar jag er en trevlig kväll, måste in i duschen.

Ha det gott.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.