Nu står vila på schemat

Innehåller annonslänkar

Hallå!

Halva veckan har redan gått och jag är tydligen långledig denna vecka också och det är bra med tanke på det där höga blodtrycket. Nu har jag i alla fall pratat med doktorn på vårdcentralen och jag ska få en annan blodtrycksmedicin, som jag ska börja med i morgon. Så ska jag äta dem ett par veckor innan vi kollar mitt BT igen. Det känns bra att bollen är i rullning. Denna helg som kommer händer inte så mycket, bara fars dag som ska firas i Vadstena. Ska bli skönt att sova kolla på serier och ta promenader.

Tänkte faktiskt göra ett litet avbrott från helgens roligheter. Nu blir det bilder på mitt vardagsrum och Doris, som är väldigt duktig på att bara lägga sig och sova.

Minns ni när jag bytta mina vita soffor mot dessa. Tror att det är ca 6 år sedan och jag gillar i och för sig att ha lite färg i vardagsrummet, men jag kan verkligen sakna de ljusa sofforna och skulle jag välja en idag skulle det kunna vara en sådan här.

Lite nya kuddfodral är jag också sugen på. Dessa skulle vara lite mjukare än de som ligger idag, fast mina är ju lite höstlika, men jag tröttnar efter ett tag och vill gärna byta ut dem. Mina ljuslyktor gillar jag jättemycket, men det finns många som verkligen är dyra, dessa som finns i olika färger kostar bara en spottstyver mot designlyktorna. På tal om lyktor snart är det advent, det går så himla fort och jag är så sugen på att köpa mer kanalhus och jag hittade några här till reapris, visst är de fina!?

Nu ska jag börja att redigera bilder från Söndagens brunch i Rosa huset

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
 • Lisa
  november 11, 2021

  Fint vardagsrum och snygg soffa det enda du skulle behöva ändra är lite färgglada och färgmatchade tavlor.
  Bara ett litet tips

 • Lena
  november 11, 2021

  Verkligen fin soffa i en härlig färg.