Ny hudvård från Filorga

Posted on

Innehåller annonslänkar till

Lyko och Hunkemöller

Hej på er! Är ni långlediga denna Kristi Himmelsfärd, eller jobbar ni. Jag har varit ledig i tre dagar, nu ska jag jobba helg. Lite surt eftersom båten ska i vatten i helgen och det vill man ju såklart vara med på, men men, jag har i alla fall varit med och iordningställt den, så allt är klart.

Jag har beställt hem nya hudvårdsprodukter som jag varit nyfiken på länge. Ställd frågan på instagram om det var många som testat Filorgas sortiment och det var väldigt många som verkar vara nöjda med deras produkter. Ställer samma fråga här, om det nu är någon som inte har instagram?

Jag köpte ett set som innehöll, en mask, en ögoncreme och en ansiktscreme, ni kan läsa om det här

Ja när man läser om produkterna så verkar de göra underverk, få testa ett tag så får jag utvärdera sedan.

Vill man testa enstaka produkter, så finns masken här, Oxygen Glow creme finns här, ögoncremen här

Mina nattkläder köpte jag för länge sedan här inne, de verkar tyvärr inte finnas kvar.

Nu har det blivit läggdags för mig eftersom jag skall upp tidigt i morgon.

Må så gott och njut av helgen och det fina vädret.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Monika
    maj 20, 2023

    Har inte provat Filorga. Tycker du är superfin i håret. Gillar mer slätt hår och inte ”sovrufs”.
    Kram Monika