Nykittad från topp till tå

Posted on

Innehåller annonslänkar till Åhlens

och Ur & Penn

Hallå på er!

Mina två lediga dagar, gick i en rasande fart. Det tar på krafterna att bli så uppvaktad som jag blivit. Nu väntar en helg på den intensiva avdelningen, där covid 19 patienterna strömmar in. Suck, ska det aldrig ta slut, jag känner mig så enormt trött och om det beror på våren, ljuset, eller att ha ett så ansträngande jobb och också behöva ha de täta maskerna hela arbetspassen, vet jag inte. Men det känns som jag behöver sova, sova och åter sova.

Igår kändes det som att våren verkligen är här, för mina sommardäck är på och jag var till frissan för att ljusa upp mig lite inför sommaren. Tänkte att jag ska presentera Mickan, min bästa frisör som jag gått hos i flera år nu. Jag får så mycket beröm när jag varit hos henne och ni är många som frågar vart jag går. Mickan har precis tagit hem sin salong till hemmet så jag har bara ett par minuters gångväg till henne. Jag behöver inte säga så mycket, för hon ser och kan mitt hår, så jag har alltid varit nöjd när jag kommer därifrån. Mina döttrar går hos henne också och de är också alltid nöjda. Min lilla är oerhört kräsen, så det är stort när hon är nöjd. Ni hittar henne på instagram @mickans.frisor

Nykittad från topp till tå. Blusen hittade jag i butiken vid Färna herrgård, märket är Soulmate, väskan från @Nord_by_c, Fina jackan från P, Solisar från Presige, liknande här, annars är dessa helt i min smak

Nu har jag masat mig upp ur sängen och ska försöka städa av lite innan jobbet kallar.

Hen fin dag

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Anna Lundgren
    april 16, 2021

    Jädrar vad snygg du blev i håret! Hon verkar superduktig. Ha alltid håret sådär alltså!