Min dag igår

Posted on

Innehåller länkar till Åhlens

och Kitchentime

Hej hej!

Tack så mycket för alla grattis hälsningar igår, känner mig överväldigad. Tänkte berätta hur min dag var. Fick först kaffe på sängen och så fick jag två rätt stora paket. Tyckte att det räckte med blommorna och vasen. Tror att P tänkte att jag fyllde jämt eftersom jag blev så himla uppvaktad.

Ska fota allt som låg i mina paket, men ni kan tjuvkika på vad som låg i ett av paketen här och temat på det fortsatte i nästa paket.

Sedan fixade han världens godaste frukost, med omelett, fattiga riddare och färskpressad juice. Jag fixade lunchen, eftersom P jobbade och bara hade en kort lunch.

Hade verkligen en himla tur med vädret igår, kunde sitta ute och få lite sol på näsan, åh vad jag älskar soliga vårdagar.

På eftermiddagen kom det ännu mer paket, vill ni tjuvkika innan så var det dessa snygga, kommer bli super att bjuda på något gott i i sommar.

Sedan var det dags att skåla i champagne och vi satt i uterummet och pratade om ditten och datten innan P började med middagen. Inte vilken middag som helst, utan ugnsgratinerade jättehavskräftor och sedan italienska köttbullar med pasta till.

Det var meningen att han skulle göra en efterrätt också, men vi var verkligen proppmätta efter all god mat. Nathalie m familj ringde och sjöng i högan sky för mormor och lilla dottern hade köpt blommor för en hel förmögenhet, hon fick en chock att blommor var så dyrt. Hon hade även med sig en budapestbakelse och senare fick jag också ett paket. Alltså ni förstår inte hur uppvaktad jag känner mig.

Idag väntar ett frissabesök och sommardäcken ska på.

Ha en underbar dag

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

6 Comments
 • diskmedelspump vit
  april 15, 2021

  Stort grattis i efterskott 🙂

  • E
   april 15, 2021

   Så mkt fint! Skall bli kul och se vad mer du fick!

 • Rita
  april 15, 2021

  Grattis i efterskott och vilka fina presenter. Så fin vas och vilken vacker och maffig blombukett.
  Kram!

 • Anna-K
  april 15, 2021

  Oj j, össes vad fina presenter undrar vad han hittar på då du fyller jämt ??, han har lagt ribban högt må jag säga ops ops!!!!! Grattis i efertskott..

 • E
  april 15, 2021

  Kanske P kan dela med sig av rec på italienska köttbullarna 🙏🏻

 • Lisa
  april 15, 2021

  Stort grattis på födelsedagen och vilken härlig uppvaktning.
  Jag skulle också vilja ha receptet på dom italienska köttbullarna dom såg ju så fantastiskt
  goda ut ,han verkar ju vara så duktig din man.