Odla potatissallad

Posted on

Hej hej!

Ny arbetsvecka för de flesta, jag är mitt i min, så efter dagens pass, så är det två pass kvar.

Igår hann jag allt få ner potatis i jorden igår innan jobbet. Det roliga om man har lite dålig humor, är att jag, när jag gjorde raderna där potatisen skulle ner, glömde bort att jag förra veckan sådde sallad på en del av pallkragen, där jag nu så fint satte ner potatisen, kom på det när det var försent, så det ska bli spännande att se vad som kommer i landet.

Kanske blir det potatissallad.

Har ni sett vad fina mina sparrisar är. Åt av dem i Fredags, och de var verkligen spröda och fina i smaken. Satte ner lite nya plantor i landet så jag förhoppningsvis kan skörda lite mer av denna fina primör.

Ja det ska iallafall bli spännande att se vad som kommer i landet om det kanske blir potatis till semestern, för till midsommar hinner de nog inte komma.

Nu mot jobbet.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Ulrica Hållén
    maj 25, 2020

    Hahaha.. odla potatissallad måste ju vara det allra smartaste.. då är det ju liksom klart på en gång :-)). Gillar verkligen din humor!!
    Jag går varje dag till pallkragarna för att se om det kommer upp nåt, men än syns inget.. det är ju första gången för mig så jag är spänd på att se om vi ens kan odla :-). Och hörrö du.. så snygg du är när du odlar!!
    KRAM