Efter sol

Posted on

Innehåller annonslänkar till Kappahl

Hej hej!

Hörde precis att många länder öppnar upp för att ta emot turister, men vi svenskar är portade, iallafall på Cypern. Vi ses tydligen som pestsmittade, på grund av att vår strategi varit så annorlunda mot övriga världens. Tråkigt tycker jag, för jag tror att vår strategi ändå varit bäst i långa loppet.

Nu hade jag absolut inte tänkt åka utomlands i sommar, jag tänker däremot på våra charter och flygbolag som också blir portade och vilka konsekvenser det blir..

Men till något helt annat, när jag stämplade ut i Torsdags, var det verkligen kanon väder ute och jag kom hem och kunde slänga av mig kläderna, dra av pooltaket och njuta några timmar, innan solen försvann bakom träden. Fredagen som också var solig, dock inte riktigt lika varm, fylldes av trädgårdsarbete och trädgårdsfika. Sedan var den lediga dagen slut och dags att gå på mitt jobbmaraton.

Något som fascinerar mig är moln och man ser dem ju så tydligt när man åker bil, så jag har så mycket bilder på moln i min mobil, skulle kunna göra ett helt album med bara moln, så jag skulle vara nöjd med att bara åka runt och kolla molnformationer i sommar, ha ha ha, vilken rolig sommar……

Vill också tipsa om att KappAhl har 30% på ett helt köp och den här stiliga klänningen skulle jag verkligen kunna tänka mig i sommar. Vill även tipsa om ännu en vit spetsklänning likt den jag visade för några inlägg sedan, som jag använde så mycket förra sommaren.

Nu ska arbetsbyxorna på och jag ska sätta potatis innan kvällsjobbet.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.