Om jag skulle hinna så,

Posted on

Heej!

När jag jobbat kväll och ska upp tidigt nästa morgon, hinner jag inte mycket. Brukar prata lite med Olivia, gå en bloggpromenad, kanske se lite på Outlander, men klockan 23 måste jag vara i säng, för att överhuvudtaget orka kliva ur sängen strax efter 05, nästa morgon.

Hade jag lite mer tid, skulle det ju vara skönt att kliva i spabadet och bara slappna av innan man går och lägger sig, men jag känner att jag inte hinner det, skulle nog bara känna mig stressad och då skulle jag ju inte slappna av. Annars är det perfekt för stressade själar eller om man har stela muskler, eller är riktigt frusen

Häromdagen rengjorde jag spabadet efter konstens alla regler så nu är det sommarfräscht för mysiga kvällsbad. Sänkte värmen till 36, 5, men det var lite för kallt, så får prova att höja till 37,5, det borde vara lagom på sommaren. Annars brukar det vara 38 grader på vintern. Nu hoppas jag det blir lite varmare till veckan, så man kanske kan ta ett bad i poolen utan att frysa ihjäl. Förhoppningsvis kommer barnbarnen hit och hälsar på. Det känns som en hel evighet sedan de var här.

Ha en bra dag

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.