Önskar er alla en God Jul

Hej hej!

Tittar in för att önska er en riktigt God Jul. Jag hoppas att ni får det lugnt och skönt och inte stressar runt. Vi har haft en Lilla Julafton här hemma. Jag, Olivia, Doris och P har ätit gott. Öppnat en massa fina julklappar. Tyvärr har jag tappat bort ett paket. Kan vara så att det sitter fel namn på juletiketten. Sedan är det två paket som inte hunnit komma än. Lite typiskt. Såklart har jag också fått öppna ett paket för att jag inte minns vem det var till. Men det är likadant varenda år, så alla är vana, förutom P som säkerligen undrar vad jag håller på med.

Nu blir det julfrukost hos stora dottern Nathalie innan jag åker och jobbar. Då kommer jag få klä mig i skyddsutrustning för att ta hand om Covid 19 patienter, så jag vet vad jag ska göra om jag säger så.

Hoppas ni är rädda om er, för man vet inte vilka som hamnar i respirator. Vi har aldrig haft några äldre, utan de flesta är unga och många utan riskfaktorer.

God Jul önskar jag er alla och tack för att ni tittar in.

Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • E
    december 24, 2020

    God jul och kämpa på i munderingen from hell. P får köra försiktigt hem till sig för här i min stad är det frostigt nu och du får köra försiktigt oxå i kväll när du ska hem. ❣️