Övning ger färdighet

Innehåller annonslänkar till Hickap

och Lyko

Hejsan!

Vilka fantastiska dagar det är just nu. Ett vintrigt landskap och solen som skiner. Kan inte bli bättre. Ni som följer mig på instagram, såg i min stories att jag testade längdskidor igen och den här gången ramlade jag bara en gång. Tyvärr ramlade jag direkt på den redan onda svanskotan, så jag såg stjärnor så ont gjorde det. Men i det stora hela så gick det mycket bättre. Liknar det med att lära sig cykla, bara man hittar balansen så. Övning ger färdighet och visst går det att lära gamla hundar att sitta.

Nu väntar jobbhelg för mig, lite tråkigt med tanke på vädret, men nästa vecka är jag långledig från onsd- månd, ska bli så härligt.

Idag tänkte jag tipsa er om mina sminkborstar som är så himla bra. de är härifrån, och helt veganska.

Just nu får man 15% på sminkborstarna med koden HJÄRTA15 och det är fraktfritt över 500kr

Jag har det här setet och min ögonskuggepalette hittar ni här. Kanske ett tips i Alla hjärtans present för er som brukar köpa något. Min dotter skulle bli superglad, för hon stjäl mina borstar hela tiden.

Nu mot jobbet

Kram på er

Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.