Brownie finger

Innehåller annonslänkar till Stenströms

och Lindex

Hej på er alla!

Hur har ni det ute i kylan? Fryser ni? Jag bylsar på mig, så jag fryser inte. Doris tvingar jag på en jacka och hon försöker vägra att följa med, men tillslut är det matte som vinner.

Idag är jag på riktigt gott humör. Har två bra låtar som jag kör på repeat på Spotify. Är det något som kan få mig på bra humör så är det riktigt bra pep låtar. Drömmer mig in i rytmerna och tror jag står på dansgolvet någonstans. Det har jag sagt till min familj, att om jag någonsin hamnar i respirator och behöver peppning, så sätt på mig hörlurar med bra musik.

Igår fick jag se så fina tulpaner på Instagram och fick red på var de fanns, så efter jobbet idag åkte jag förbi och norpade den sista buketten. Så himla vackra och annorlunda. Brownie fingers heter dom och jag köpte dem på Grön Miljö i Örebro. Hoppas verkligen att de får in fler, för det blev kärlek direkt.

Så vackra tulpaner, bra musik och allt känns så bra.

Min cape är så himla skön att ha över polojumpern, man fryser absolut inte. Är sugen att testa dessa byxor till våren, men just nu känns det som vintern kommit för att stanna, vilket jag inte har något emot. Hellre vitt och kallt än mörkt och råkallt.

Nu väntar tvättmaskinen på mig, bäst att ta tag i den, det lär väl inte hänga sig självt.

Må så gott. Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
 • Eva
  februari 5, 2021

  Jättefina tulpaner!🌷Blev nyfiken på vilka två låtar som du kör på repeat? 🎧🎶

 • Eva
  februari 6, 2021

  Och var du har köpt det fina ljuset? 🕯️

  • helenavi
   februari 6, 2021

   Hej Eva! Ljusen finns lite överallt i inred inredningsbutiker. Minns inte riktigt vart jag köpt mina. Jo sist var det i Linköping i en blomaffär. Bruket i Kumla har så det finns nog nära dig någonstans 😘