Recept på P´s löjromstilltugg

Posted on

Godmorgon!

Nu är vi hemma hos mig några dagar för att fixa och dona lite och passa på att träffa barn och barnbarn. Hade dotter med familj här på lunch igår. P lagade hemmagjord kebab pizza och jag gjorde en blåbärspaj. Men att fota det det hann jag inte, var så glad över att få vara med mina <3.

Jag ska allt fortsätta berätta om vår tripp, det är ett hett ställe vi besökte, som ni såklart ska få hänga med att se. Alldeles nytt är det så det är nog inte jättemånga som känner till stället ännu.

Men nu ska ni få recept på P´s tilltugg han hade gjort när vi hade främmande från både Halmstad och Örebro i Vadstena.

Enkelt löjromstilltugg

Skiva färskpotatis tunt och stek i stekpanna med olivolja till gyllenbrun yta, salta och peppra. Låt svalna.

Skiva blomkål tunt och stek likaså och låt svalna.

Lägg ut potatis och blomkål på ett stort fat och garnera med tunt skivad rädisa, finhackad rödlök och små dillkvistar.

Klicka ut generöst med löjrom och spritsa crème fraiche.

Fatet är så fint, det är gjort i melamin en slags hårdplast och det finns i Vadstena Kopp & Kanna, just nu 50%

Perfekt väder idag för att fixa och dona lite här hemma.

Ha det gott!

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.