Redan 1a Februari

Innehåller annonslänkar till

Care of Carl

Hej hej!

Men vad dagarna springer iväg, trots att man egentligen inte gör så mycket, förutom att jobba, fira en femåring, fria med kärleken och ta hand om lilla Doris. Den stora/lilla tjejen är inte så stort behov av att ta om hands om längre, förutom när mamma behöver öppna plånboken.

Det är snart Alla Hjärtans dag, en dag som jag alltid kommer minnas med glädje, eftersom det var då jag blev mormor för första gången i mitt liv. Tänk han blir redan sju år min kloka, rara och omtänksamma kille. Bara de börjar skolan, kommer tiden gå så himla snabbt, så man kommer absolut inte hänga med. Snart står han väl där med moppe och vill inte alls krama mormor längre. Bäst att krama honom så mycket man kan innan han säger ifrån.

Men såklart vill jag iallafall köpa något till min P i alla hjärtans dag. Fick så fina presenter av honom förra året. Men det är inte lätt att handla till honom, han är rätt picky (petig). Han har en dressad, elegant och dyr stil. Jag försöker dressa ner honom när han är ledig, inte för mycket, men en lite tuffare stil.

Inte så lätt, men med positiv förstärkning går det sakta men säkert framåt.

Har gjort ett collage till er andra om ni vill ha lite förslag på vad man kan köpa

En handkräm vet jag att P skulle gilla. Ett armband skulle vara snyggt, men det gillar han inte. Snygga skinnhandskar gillar väl alla. Eftersom P älskar bilar, gissar jag att en coffe table book om bilar skulle gå hem. Korthållare i snyggt skinn. En snygg mössa, blir väl alla karlar glada att få. En parfym går alltid hem.

Jag skulle vilja att det fanns ett par sådana här i hans garderob, kanske lite svårt att köpa själv, men med lite list kanske jag kan få honom att prova ett par i alla fall. Hur har ni det hemma hos er, kan ni klä er partner som ni vill eller har ni inget att säga till om i den frågan?

Ha en fin kväll. I morgon blir det friluftsdag med några kollegor.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Milla
    februari 1, 2021

    Haha jag kan nog klä på rätt mycket på min gubbe. Han är inte så petig om man säger så 😀. Han har i jobbet haft väldigt mycket reklamjackor, tröjor osv som de haft internt o sånt från olika leverantörer, en slags identitetsbärare. Nu jobbar han inte, så det är lite si och så med både kläder och identitet när han är hemma på heltid mest. Mycket fritidskläder, golfkläder och sånt är poppis i alla fall. Det är väl kanske jag som styr det lite med utan att jag tänkt på det 😀, gillar nog den stilen mest på våra gentlemen. Och gosh vad mycket fina outdoorkläder det finns numera! Kram Milla