En dag med TIVA familjen

Innehåller annonslänkar till Newport, Outnorth

Ellos och Mio

Har jag världensbästa kollegor, ja det har jag. Vi har fantastiskt roligt ihop, både på jobbet och på fritiden. Just nu har vi nog ett fördämt behov av att ses utanför jobbet, då vår arbetssituation varit mer än vad man orkar med.

Vi skulle åkt på skidsemester till Romme, med övernattning. Men i och med pandemin, får det vänta till nästa år. Men vi har Ånnaboda någon mil från Örebro så vi bestämde att träffas där, för lite uteaktivitet tillsammans.

Några åkte skidor, några promenerade och så hade vi några vinterbadare med och en av dem kastade av sig kläderna och hoppade i den öppna vaken i sjön. Hua säger jag bara, inget jag skulle utsätta mig för. Jag och en kollega tog en promenad runt sjön som är 2,5 km. Min svanskota måste bli bättre innan jag sätter på mig längdskidor igen.

När skidåkarna kom tillbaka, hade elden blivit grillbar, för oss som skulle grilla. Några hade ju med sig annan mat. Typ ravioli och ärtsoppa, not my kind of food. Efter ett par timmar tyckte vi att vi var klara, så vi begav oss hemåt. Där väntade en snöig garageuppfart, så det blev en stunds skottande också. Riktigt fina vinter jackor hittar ni bla här och här

Nu sitter jag under en filt och lyssnar på den här boken. En betydligt billigare pläd som säkerligen är lika skön hittar ni här

Ha en fin kväll

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.