Redan Juli

Posted on

Innehåller annonslänkar till

Lexington och Newport

Hejsan!

Har ni märkt att det redan blivit Juli? Hur fort gick inte Juni, hann inte riktigt med, det har redan gått en vecka sedan midsommar. Vilket väder, grattis till alla som har tidig semester. Jag inser när jag ser mitt album för Juni att det har hänt/gjorts väldigt mycket. Tur jag har bloggen att kolla vad jag gjort alla tider. Har ju bloggat över tio år, så det finns ju lite i mitt arkiv. det har ju blivit som en livsdagbok, även om inte alls syns där, även om ni får ta del av mycket som häner i mitt liv.

Ja nu har vi ju blivit med båt, jag har absolut ingen vana att vara båtägare, kan inte ens göra en knop, men ska allt lära mig det också. Men jag älskar känslan att kunna ge sig ut några timmar på kvällen eller helgen när man är ledig.

Alltså vilken rejäl avkoppling och balsam för själen.

Man blir ju totalt harmonisk, av vattnet solen och tystnaden, så underbart.

Om jag vetat detta……., men jag är tacksam att jag får uppleva detta, tillsammans med min stora kärlek, jag är så lycklig.

När vi var ute sist, var det 21,5 grader i vattnet och det var riktigt skönt, Doris badade och tom jag, helt underbart med den sköna sanden.

Det har varit så roligt att inreda båten och häromdagen fick jag hem dessa som jag väntat på, och det blev så himla bra, ska visa er så fort jag hinner.

Kolla våra fina glas, dom hittar ni här på rea. Nu börjar det bli ordning och reda och vi känner oss så himla nöjda med allt på båten. Ska bli så kul att vara på den i sommar.

Må så gott, kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
 • MarbellaTanten
  juli 7, 2022

  Åhhh, vilka härliga och vackra bilder! Där vill jag också vara, så vackert <3
  Grattis till båten, du lär dig nog hur den ska hanteras, eller hur man säger, snabbare än du tror 😀

  Trevlig helg 🙂

  • helenavi
   juli 9, 2022

   Tack! Önskar dig detsamma