Barnens marknad

Posted on

I lördags åkte vi till Lerbäcksmarken, som alltid är första helgen i Juli. Tror alltid jag lyckats missa den av olika anledningar, men i år hade vi inget för oss, så vi åkte dit, främst för att kolla in mina små juveler, som stod med ett eget stånd och sålde saker som de hade gjort.

Dom hade gjort pärlplattor som de smält ihop, de skulle man ha som skydd över glasen så inga getingar skulle komma i saften. Fotlänkar och armband hade de pärlat. Kylskåpsmagneter och så hade de sytt (gissar mamman, min dotter) nät som man lägger över kakfatet på sommaren. Sedan sålde de hemmagjorda hallongrottor, som P la beslag på två paket. Mycket folk var det och hungrig blir man av att gå på marken, så vi åt lunch på Lerbäcksteater, och vi hade inga höga förväntningar, men det var riktigt gott.

Sedan ville jag kolla in om denna fanns kvar i butik och det gjorde den, tog nog den sista, och med 20% + en bonuscheck, blev den ju jättebillig.

Åkte sedan mot Vadstena och passade på att kolla in lite vikar, som vi kan ta oss till med båt i sommar.

Det blåste rejält vid Vättern, men vindarna var varma. Hade min klänning som jag fick av P när jag fyllde i våras, som passade perfekt en sådan där mellandag, när det varken är för kallr eller för varmt.

Nu är en ny arbetsvecka igång, men i helgen väntar roligheter för oss, men mer om det närmare helgen.

Har ni börjat semestern ännu?

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.