Resultatet av tandblekningen

Posted on

I samarbete med Swiss clinic

Heej!

Tänkte att jag skulle visa mitt resultat av tandblekningen jag gjorde hemma. Nu har jag vita tänder, men det är många år sedan jag blekte mina tänder och då använde jag tandläkarens tandblekning. Men med åren gör ju kaffe och rödvin att de inte är lika vita som förut. Tycker det är riktigt snyggt med ett bländvitt leende, särskilt på sommaren när man är lite brun också.

Jag har väldigt känsliga tänder och tänkte att jag ville testa Swiss Clinics tandblekning, eftersom den skulle vara lite skonsammare mot tänderna. Den är ändå framtagen av tandläkare och räcker till ca 36 behandlingar. Jag måste säga att jag har inte fått några som helst ilningar av deras produkt. Man bleker ca 45-60 minuter/ gång. Jag har blekt fyra gånger med flera dagar mellan gångerna. Det behövs ju inte mycket för att mina tänder ska bli riktigt vita så det räckte med fyra gånger för mig.

Jag kan ju ger er 20% på hela deras sortiment, men ni kommer till själva blekningskittet här och när ni kommer till kassan skriver ni in Helena20 där man skriver in rabattkod och vips dras det av 20%.

Idag har jag fått lite färg på kroppen. Har varit ute hela dagen och fixat och grejat i trädgården. Låg även en timme i solstolen, eftersom jag hörde att denna värme inte ska fortsätta. Är det inte typiskt att det bara är några dagar fint, sedan blir det alltid sämre väder. Man kan liksom aldrig lita på att det ska vara fint en längre tid.

Ha det gott. Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Lena. P
    april 21, 2021

    Oh vad fina och vita dom blev och vad snygg du är i håret. Jättefint 👌🤗