Semestern har börjat, men var är värmen?

Posted on

Innehåller annonslänkar

till Bubbleroom; Edblad och Lindex

Hej hej!

Nu är semestern igång och jag har redan tappat vilken dag det är, så jag slappnade av direkt. Så mycket att jag missade min frans tid, så det blev jag jätteledsen för, eftersom min frans tjej bara jobbar två dagar i veckan på sommarlovet, så tiderna för sommaren gick åt redan i maj. Men jag hade tur, för tydligen så hade någon bokat av, så jag får en tid nästa vecka.

I onsdags hade en kollega/vän, bokat in oss på räkfrossa på Kulturbistron i Örebro. Det är det nya biblioteket i Örebro, som även har en restaurang på en jättestor balkong, med kvällssol och utsikt över Svartån. Där är det räkfrossa på onsdagar, Bubbeltorsdag och aw på fredagar. De har även brunch på lördagar, vilket är super, eftersom det är väldigt dåligt med brunchställen i Örebro

Vi hade sådan tur, för vädret var på våran sida denne kväll, så vi hade så mysigt och maten var god och prisvärd.

En jättetrevlig kväll i goda vänners lag.

Min blus hittar ni här och kjolen här, älskar fallet och fallet som blir av att den är i satin. En så gott som exakt likadan kavaj som jag har här. Liknande armband här

Men vart tog sommaren vägen? Skulle det inte bli som 2018? Min besvikelse är stor, önskar att vi fick några vindpuffar från övriga Europa. Hur kan det bli en så markant skillnad? Det som är tråkigt är att det går åt mer pengar när det är dåligt väder, eftersom man rör på sig mera och gör mer utflykter. Är det soligt ute, äter man oftast lite mindre och mer lättlagat.

Vad hittar ni på, saknar ni sommaren?

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Milla
    juli 22, 2023

    Jag är ändå rätt nöjd, mår så mkt bättre när det inte är för varmt. Men nu har vi liksom blivit kvar hemma, vi skulle ju till Sälen o cykla men där är skitväder… Här hemma är det fint på förmiddagarna sen kommer det skurar, vi hade vänner här häromdagen o dukat så fint på vår lillaltan men så kom det regn 🥹. Så i stort är jag ändå nöjd och kan verkligen njuta i vår gröna oas härhemma, läser maaaaassor av böcker 😍 men förstås vill man ha det mkt stabilare – kram Milla