Semestra innan semestern

Innehåller annonslänk till

Ellos

Hej på er!

Mitt dubbelpass är gjort och nu väntar bara ett kvällspass kvar innan semestern börjar. Men vi har allt börjat semestern innan den riktiga semestern börjat. Det var till och med folk på jobbet som trodde att jag redan hade haft semester, eftersom vi gjort så mycket redan.

Jag tycker att vi är bra på att utnyttja lediga dagar och tillfällen att hitta på saker. Som exempel nu i veckan då jag var ledig två dagar och vi gjorde en utflykt till Gryts Handelsträdgård, kanske lite långt för en dagsutflykt, men P ville kolla efter rosor och jag var nyfiken på stället.

Det tog över två timmar enkel resa, alltså ca 20 mil enkel resa, men vi stannade efter vägen då det dök upp en klädbutik mitt i ingenstans, klädbutiken i Falerum och minsann hittade vi båda lite klädfynd.

Innan vi anlände till Gryts Handelsträdgård passade vi på att äta lunch på Gryts Varv och restaurang, ett jättemysigt ställe och vi fick ett fantastiskt väder och maten smakade super.

När vi kom fram till Handelsträdgården och gått runt en stund, insåg vi att rosor hade de inte många, så P tyckte nog att det var lite synd, då det var hans förhoppning att hitta. Det var inte många växter överhuvudtaget. Lite gulligt, men lite litet, så det var snabbt överstökat. Så det blev lite av ett antiklimax, var det bara det här. Det var en lång resa, så mitt tips är att åka dit om ni har vägarna förbi, och inte göra som vi.

Men när vi skulle åka hem, P satt redan i bilen, då möter jag min gamla studie- och arbetskollega, samt god vän, som skulle handla grönsaker. Vi blev hembjudna till dem, då de har en stuga i närheten.

Så roligt att äntligen få se hennes paradis, och de hade besök, och det visade sig att jag kände även några av dem, så det blev ett trevligt besök tillsammans med flera kändisar.

Ann-Sofi och Åsa och jag träffades tillsammans på en resa när vi var till Kroatien och umgicks en hel vecka.

Vill också tipsa om billiga linneskjortor här Ni vet väl att med min kod HELENASEJULY22 får ni 33% rabatt på den dyraste varan och 5% extra på redan nedsatta varor, gäller på 500 varumärken.

Ni kan läsa om den resan 2017 här

Nu är det dags att ta tag i denna regniga Söndag, innan mitt sista kvällspass på fyra veckor.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
 • Ann-Sofie
  juli 16, 2023

  Jätteroligt att läsa om Kroatienresan igen
  Nu längtar jag dit vilken tur att vi har en resa bokad i september. / Ann-Sofie

 • Marianne
  juli 20, 2023

  Kanske inte nästgårds men en tips https://www.lotatradgard.se/hem