Skaldjur hos Von Dufva i Linköping

Posted on

Innehåller annonslänkar till

Ellos, Bubbelroom.

Hej hej!

Gud så fort denna helgen gick, trots att jag trodde det var söndag i lördags. Men vi landade i Vadstena i torsdags så det är nog därför jag blev dagvill.

I fredags åkte vi till Linköping, tillsammans med ett annat par som sågs för en trevlig kväll och samtidigt äta skaldjur. Kul med en skaldjursrestaurang, där man betalar och sedan får äta så mycket man vill.

Det fanns allt från musslor, rökta räkor, vanliga räkor, krabbklor havskräftor och halva humrar. Det fanns paj, soppa ostar, sallad och frukt också. Till efterrätt fick man crème brulée, allt till den nätta summan av dryga 500kr/ person . Väldigt prisvärt, så gillar man skaldjur, ska man absolut ta sig till Linköping och passa på någon fredag, för det är då de har skaldjursafton.

Min supersköna blus finns endast i andra färger än svart, men ni hittar den här

Lördagen bjöd på vackert väder och varför inte åka till Motala och vandra längs stranden vid Varamobaden, så underbart att känna doften av vatten och ljudet som är så rogivande.

Lyllos alla som bor eller har nära till vatten.

Annars har vi städat ut båten, innan den skall på vinterförvaring och tur att P har stort garage, för det blev fullt med dynor, madrasser och allt annat. Men nu är den ren och snygg, inför nästa säsong. Hoppas det går fort tills maj nästa år, och med tanke på hur fort september gick och hur fort oktober kommer gå, så är det väl snart sommar igen

Min täckjacksväst hittar ni här och min sköna sweatshirtklänning här

Nu väntar en hektisk vecka, där det är superviktigt med koll på logistiken för oss, annars kommer allt falera. Vi har gått igenom våra kalendrar flera gånger för att inte missa någon viktig detalj.

Må så gott. Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
  • Gunvor
    oktober 3, 2022

    Efter 30 år i Linköping tog vi vårt pick och pack och flyttade till Motala för drygt ett år sedan. Numera jobbar jag i Motala också och idag var en sån fin eftermiddag så jag tog faktiskt omvägen runt Varamon på hemvägen, älskar lågsäsong när allt är lugnt och stilla! Vi ångrar inte en sekund att vi flyttade hit.

  • E
    oktober 3, 2022

    Jäklars vad snygg täckväst och hoodiklänning! Det blev jag sugen att kopiera men sörru jag har köpstopp så det blir inget med det 😉😃