Innehåller annonslänk till

Lexington

Hallå!

Då var dagen kommen, när det var dags att ta upp vårt härliga sommarnöje!

Vad hände med September, det gick så fort. Vi sov på båten första helgen och sedan var vi inte där något mer, för det hanns inte med. Födelsedagar och jobb kom i vägen. Sedan måste man passa på att ta upp den när båtklubben har tid att hjälpa till, så nu står den hemma hos P och tanken är att vi ska rensa ut den i helgen, innan den ska in på båthotell.

Idag var Doris och jag på en långpromenad i Vadstena. Så härlig dag, sådan där dag när man älskar hösten. Doris är en väldigt social hund, precis som sin matte, så hon ville in i alla butiker där hon varit förut, men även där hon inte varit, och kunde inte förstå varför vi inte skulle gå in i djuraffären, och klädaffären idag. Jag insåg att det var en butik jag verkligen ville in i, men där fick Doris inte följa med, så jag måste ta mig dit senast imorgon, för just nu har de 20% och jag såg denna i skylten, och den blev jag jättesugen på, då mina andra är väldigt slitna.

Ikväll bär det av till Linköping på skaldjursrestaurang.
Önskar er en trevlig helg!

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
 • Sussi
  september 30, 2022

  Berätta om restaurangen, måste testas 😊

 • Milla
  september 30, 2022

  Åh skaldjur! Jag har börjat acceptera hösten, äntligen 😊 fina höstdagar är ju härliga om man nu inte varit på jobbet 07-17… blir golfrunda imorrn i alla fall, skön uteaktivitet. Läst ikapp dina senaste inlägg och det där om inredning kändes gött att det finns fler som ”inte bryr sig” på samma sätt. Jag har aldrig varit inredningsnörd direkt, men känner att det blir så sjukt mycket överallt med trender osv. Kanske lite åldersbetingat men känns som så mycket annat är viktigare. Det känns som att allvaret i tidsandan gör vissa saker futtigt och onödigt.
  Ja och så elen då. Vi har nästan alltid haft bundet, i perioder. Hade det tills i mars i år. Vi här fått offert på solceller men måste/bör byta tak med, så 400 000 kr känns som om man måste tänka extra…. Kram på dig!

 • Tina ME
  oktober 2, 2022

  Åhhh den där båten! Vilken fantastisk dag på sjön vi fick 🙂 Kramar! //Tina