Slottsträdgården i Ulriksdal

Innehåller annonslänkar till Ellos, Lindex

Hej hej!

I helgen blev det en sväng till storstaden. Hämtade hem min resväska som varit på lagning. Tänk att man måste åka till Stockholm för att få den lagad. Men jag hade frågat på flera ställen och alla påstod att det inte gick att laga hårda resväskor när dragkedjan gått sönder, men skam den som ger sig. Jag hittade en på Kungsholmen som minsann kunde laga den, så nu är min fina rullande diamanter hela igen. Här kan ni läsa mitt inlägg om mina väskor.

När vi ändå var i Stockholm, ville jag till Ulriksdals självplock. Hade tänkt plocka ihop ett par fina blombuketter, men det var mest grönsaker kvar. De blommor som fanns var inte så fina, så vi åkte därifrån tomhänta. Men det är ändå roligt att gå runt där, både ute och inne, så är ni i krokarna, rekommenderar jag ett besök hos Rappne.

Just nu tycker jag det bara är kallt och ruggigt ute, så min varma jacka har kommit fram, som finns här, alldeles för tidigt, men jag vill inte frysa. Har min varma stickade klänning härifrån. Skorna finns här. Det börjar allt bli dags för strumpbyxor, något jag inte gillar, känns som de alltid hänger i grenen, så när man drar upp dem så går de sönder. Tänk om man kunde hitta några bra som verkligen satt uppe. Finns det någon som har tips på riktigt bra strumpbyxor, mottages det gärna.

Ha det gott. Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

6 Comments
 • Åsa
  september 22, 2021

  Hej, jag har alltid ett par extra trosor utanpå stumbyxorna, då sitter dom uppe. Ha en bra dag! /Åsa

  • helenavi
   september 22, 2021

   Hej! Bra tips, måste jag prova, tack 🙏🏻 Ha en bra dag du med. Helena

 • Butta
  september 22, 2021

  Jag köper alltid flera storlekar större än vad jag behöver, då är det ingen risk att dra sönder den.

 • Unni
  september 23, 2021

  Hej, jag har säkert i 20 år använt stay ups istället för strumpbyxor som jag känner mig väldigt instängd i. Det är kanon, går en strumpa sönder behöver du bara slänga den och inte båda. Köper mina på Lindex och de sitter uppe hur bra som helst.

  Unni (71 år)

 • Lena
  september 23, 2021

  Använder tights med sickar, klarar inte strumpbyxor som kasar ner.

 • Maria Karlsson
  september 23, 2021

  Scholl har jättebra strumpbyxor. Finns bla. på apoteket. Är tämligen dyra men håller länge!