Snart ett år äldre

Posted on

Innehåller annonslänkar till Kicks, Kitchentime, ellos

Miinto, Newport, Mio

Hej hej!

Ja då var det snart dags igen. Ett år har gått sedan sist och på pappret är jag en siffra högre. I huvudet en siffra lägre, ha ha ha ha. Förra året fyllde jag halvjämt, inget att fira i mina ögon, men jag vet att många även firar halvjämna år. Men önska sig paket kan man alltid göra, för det kostar inget och det är alltid kul att göra collage på det man kan tänka önska sig, så mina nära och vet, om de skulle vilja köpa ngt.

En ny parfym skulle vara riktigt kul, en kollega hade den här på sig och det luktade så gott, just nu 20% här

Ett par Birkenstock skulle jag gärna traska runt i i sommar, helst bruna med guldspänne men dessa var ju hur coola som helst.

Mina gummistövlar har gjort sitt efter ca 10 år, men jag är helt säker att jag vill ha likadana igen, frågan är om man ska ha matta eller blanka.

Ja men väskan får ju ändå finnas med på önskelistan, någon gång kanske. Just nu kan man köpa den här på 20% rabatt

Servettringar skulle behövas har bara 4 gamla. Dessa finns här

Tallriksunderlägg, behöver jag fyra till

Snygga Ginglas skulle vara roligt att ha, dessa finns här. I och med att vi har börjat göra en del drinkar då behövs mycket is och därför önskar jag mig en ismaskin också. och när vi ändå är inne på temat, skulle en sådan här komma bra till pass när P är här och lagar så god mat och man vill ha rätt temperatur på vinet.

Ja som ni förstår så kan jag lista mycket mer, men det här är vad jag kom på nu.

Nu ska jag se det andra avsnittet av Belgravia på Svt play, någon som sett den?

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
 • E
  april 7, 2021

  Fina önskningar! Nu har P lite att välja på 😉 jag vet vad jag skulle rekommendera 😃 👜

  • helenavi
   april 8, 2021

   Hej hej! Den är alldeles för dyr. Jag får nog spara till en sådan själv….
   Kram Helena

   • E
    april 8, 2021

    Håller med, skulle retas lite bara 😊

 • Lena
  april 10, 2021

  Får inte länken till väskan att fungera……kommer till Miinto…..Dyr men snart fyller jag jämt och då är det en klassisk väska som står högst upp på önskelistan. Skulle åkt på en härlig resa men det får vänta lite…..kanske blir det en drömväska istället.
  Jag tycker matta stövlar känns lite mer klassiska.
  Tallriksunderläggen…..passar de bra till Mateus tallrikarna?
  Önskar dig en fin helg!
  Tack för all inspo och så fint att läsa att du nu delar livet med en P.