Vem vill leva så?

Posted on

I samarbete med Nextory

Hej!

Måste ta upp Exit. Har ni sett den på SVT play? Det är en norsk produktion som handlar om 4 väldigt rika män, som är så rika att de tycker livet är tråkigt. Så fast de har fruar och barn så beter de sig som riktiga skitstövlar. Är sällan hemma utan är ute med horor och dricker och tar droger medans fruarna är hemma och sköter barnen. Jag trodde inte att fruarna visste vad deras män gjorde, men det var de tydligen fullt medvetna om. Alltså på riktigt, hur kan man tolerera att ens make gör på det viset som de gör. Visst de har pengar i överflöd men vill man leva rikt liv utan att känna kärlek och respekt? Hur ser ni på detta? Skulle ni kunna leva så som de gör?

Läser samtidigt en bok av Simona Ahrnstedt Med hjärtat som insats älskar hennes böcker, så även denna. Men här kommer det också fram att Dessie som det handlar om gärna vill ha en spännande man som gärna är lite farlig, men samtidigt vill hon ha en man som är snäll omtänksam trygg rolig och bra i sängen. Ja kan man få allt det? Tänker på tjejerna i Exit, deras män hamnar i kategorin, spännande, men sedan finns nog inget mer i deras förhållanden. Hur resonerar ni?

Jag läser sällan en vanlig bok, utan jag lyssnar hellre. Det passar så bra bär jag åker bil eller är ute med Doris, Läser jag en vanlig bok, då somnar jag direkt. Det är ju bra för dem som har svårt att sova i och för sig.

Jag har fortfarande ett bra erbjudande till er. Ni kan lyssna fritt hos Nextory i 30 dagar, via denna länk och med koden HELENA30 Efter det kostar det 139 kr per månad.

Ha en fin kväll

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
 • Camilla
  april 9, 2021

  Ser också serien- med skräckblandad förtjusning. Imponerad över skådespelarinsatserna men förfäras över hur männen beter sig! Sen funderar man ju på hur stor sanning det ligger i detta…? Är det såhär det är i de kretsarna i verkliga livet…? Ja, det verkar ju inte bättre…Vidrigt!
  Tack för en bra blogg! Trevlig helg!💐
  Från en Motalabo😊

  • Pernilla
   april 10, 2021

   Jag blev rekommenderad att se Exit. Den skulle vara otroligt bra, men hemsk. Varken jag eller sambon klarade av att se den. Den är avskyvärd och blir riktigt äcklad. Jag rekommenderar ingen att se den. Det finns betydligt bättre att titta på. Fast vi har olika smak så klart.. Ha en härlig helg

   • helenavi
    april 10, 2021

    Hej Pernilla! Jag håller helt med dig, tycker också den är vidrig. Det ända som är bra är väl skådespelarinsatserna. Kram Helena

 • Milla
  april 9, 2021

  Alltså vad är det ”farliga” män, fattar inte. Oavsett ur en romantiserad bild eller verklighet. Jag är en av dem som vägrade 50 shades of Grey ur den aspekten 😀. Jag har inte sett Exit, min man kollar men känner jag är i en instabil period och behöver inte bli mer upprörd 😠. Jag är lite tvärtom mot dig, tappar fokus direkt om jag ska lyssna på en bok. Är en snabbläsare men bläddrar också gärna tillbaka, söker upp meningar jag gillar, visdomsord. Ja det beror ju på vilken typ av bok det är förstås. Har ett himla bra boktips jag tänkt IG:a om – håll utkik 😀. Ha en fin helg! Kram Milla