Snyggt i vinter

Innehåller annonslänkar till

HM och Lindex

Hej på er!

Tackar allra ödmjukast för alla Grattis hälsningar här inne och på Instagram. Jag blir alldeles rörd av era kommentarer.

Nu har äntligen snön kommit till oss också och det ska tydligen bli riktigt kallt i veckan. Planerar för att frysa av mina frysboxar. Har inte gjort det på två år, så det finns nog massor att rensa bort. Ja jag har två frysboxar, eller en box och ett skåp och ja jag behöver dem. Eller får jag rensa, kanske jag kan stänga av boxen och bara ha den i nödfall.

Nu har jag varit ledig i 11 dagar och verkligheten börjar igen. Det har verkligen varit skönt, har sovit länge på mornarna och sakteliga släppt jobbet för en stund. Jag har också tagit ett beslut som jag gnagt på ett bra tag och det känns så skönt när man väl känner sig säker.

Jag har börjat kolla lite på vårkläder, men inte varit direkt jättesugen att inhandla något nytt. Men när jag fick se den här då vaknade jag till.

Jag gillade färgen och det avslappnade men ändå snygga som andades i hela outfiten. Så jag började såklart leta efter denna outfit och såklart var den slut. Tröjan finns dock kvar här. Började leta kjolar, tänkte att jag börjar i den änden och hittade en här som jag gillar och även denna, så en av dem har jag klickat hem, så hoppas jag hitta en tröja som passar till också. Den här hör till, så den passar i mönster och material, men hade kanske tänkt någon tröja som var lite längre. Tycker det verkar som att beige är en färg att satsa på i vinter och jag gillar det mycket.

Just nu tänker jag mycket på Katarina och hennes familj som förlorat sin pappa i Covid 19. Han låg inte hos mig utan på en annan IVA avdelning. Men så sorgligt att en man med inga tidigare sjukdomar har fått lämna denna värld i denna fruktade sjukdom. Jag åker till jobbet och tar hand om andra covidsjuka som inte heller har bakomliggande sjukdomar och är unga. Tycker det är otroligt jobbigt och tungt många gånger och jag önskar inget annat som naturligtvis hela världen gör, att detta ska ha ett slut snart och vi kan se en ljusning.

Kram på er! Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
 • Sallys hus
  januari 11, 2021

  Tack fina vän <3 Jag vet att du finns där <3 Vi reser oss igen…vi gör ju det…så småningom.. <3
  Stor kram

 • Christine
  januari 11, 2021

  Jag tänker också på Katarina, trots att vi ju inte känner varandra. Och du och jag känner ju inte heller varandra, men när kramar är tillåtna igen: ge Katarina en stor kram från mig❤️