Ett år fyllt av kärlek firades på Grand Hotell

Nu har det gått precis ett år sedan vi sågs första gången på Mojo i Örebro. Du kom från Stockholm och det var snorhalt på vägen. Jag hade tagit bussen till stan och stod och väntade på dig. Mina ben skakade av nervositet. Hur skulle din röst låta och hur skulle du uppfatta min. Vi satt på Mojo till det stängde och då skjutsade du hem mig och du fick åka vidare i snöstorm mot Vadstena.

Sedan har det bara rullat på. Du är verkligen mannen i mitt liv. Att jag vågade lyssna till mitt hjärta, vågade lita på att det fanns en så fin människa som lyfter mig när jag är nere och som får mig att känna mig som den vackraste och lyckligaste på denna jord. Jag ser det i din blick, du ser det i min, det verkligen vibrerar av kärlek mellan oss. Du har fått mig att förstå vad riktig kärlek är. Du är min bästa vän i alla kategorier, du lyssnar, du kommer med kloka råd, du ser mig alltid. Vi har alltid så roligt ihop, hittar på så mycket i all sin enkelhet, men även lyx. Ett år som gått så fort och som kantats av en pandemi, men som också gjort oss trygga och starka i varann.

Tack min älskade P för att du ramlade in i mitt liv och gjorde mig så lycklig. Hoppas vi får många härliga år ihop.

Jag älskar dig

Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

10 Comments
 • E
  januari 10, 2021

  Härligt H! Så värd att vara lycklig! Som jag skrev en gång när poolmannen lämnade – your gain his loss. Åsså P:s gain ofc. Kram till er båda.

 • Beate
  januari 10, 2021

  Såå fantastisk❤️🌹

 • Marie
  januari 10, 2021

  Grattis till er båda!

 • Annelie
  januari 10, 2021

  Så underbart Helena är så glad för din skull och att ni har träffat varandra ❤️
  Kram

 • Mia
  januari 10, 2021

  Så härligt med kärleken , önskar er många lyckliga år tillsammans ❤️❤️

 • Camilla
  januari 10, 2021

  Många lyckönskningar till dig/er ❣
  Du är värd o ha det bäst!…
  Kram Camilla i Halmstad ❣

 • Sallys hus
  januari 11, 2021

  Fina vän <3 Jag är så glad för er skull <3 Du är värd all kärlek som finns <3

 • Stella Schellekens
  januari 11, 2021

  CONGRATULATIONS, I am really happy for both of you 😉
  Hope you will live a very, very long time together !!!
  Hugs,
  Stella

 • Erna
  januari 11, 2021

  Visst är det fantastiskt med kärleken! Glad över att du ”vågade” ge dig ut på nätet – du vet man måste våga för att vinna! Själv träffade jag min man på nätet för 7 år sedan , då hade jag varit änka i drygt ett år – det är så fantastiskt att få känna kärleken igen.
  Stort grattis och mycket lycka till er båda!

 • Catarina
  januari 11, 2021

  Så underbart! Grattis till er båda och var rädda om varandra1
  Kram Catarina