Sommaren kom till Kristi himmels helgen

Posted on

Innehåller annonslänkar

Hej på er!

Hoppas ni också hade en härlig Kristi himmelsfärd? Jag var ledig i fyra dagar och det var verkligen skönt. Jag jobbade ju hela påsken, vilket jag tyckte var lite surt då, men så skönt att vara ledig i helgen som var. Det var ju verkligen då sommaren kom. Åkte till Vadstena i jacka och åkte hem några dagar senare i sommarklänning. Tänk att kunna ta fram utemöblerna och sitta ute och äta, allt smakar så mycket bättre då. Vi hade barnen på besök, så min dotter kom ett dygn och P´s son och flickvän dygnet senare. Så vi hade så mysigt med våra barn, så roligt när de kommer och hälsar på.

Våra barn som kom älskar att få äta P´s mat, så det blir aldrig någon mat över när de är och hälsar på, så roligt att de uppskattar hans mat, som den duktige kock han är.

Båten har kommit hem från sin vinterförvaring och nu skall den färdigställas innan den åker i vattnet. Nu är det tredje året som vi har denna pärla och jag hoppas det blir fler turer med henne än det blev förra året. Några har redan lagt i sina båtar, men vår kommer i först om ett par veckor.

Min jeans kappa kommer från SHEIN, kjolen, liknande här, topp här, väska här, röda klänningen här

Jag är i skrivande stund ledig, eftersom jag skall jobba i helgen. Så idag åker mina uppdrivna dahlior i jorden. Planterade om mina övervintrade pelargoner igår, och planterade även ut mina tomatplantor som jag köpte på Adolfsnäs handelsträdgård i helgen. I kväll kommer Katarina och Sofie, det ska bli så mysigt.

Kram kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.