Sovmorgon

Innehåller annonslänkar till

Hunkymöller

Hej hej

Idag hade jag sovmorgon, och det var tur, eftersom jag var på tjejfest igår, och igår kom jag inte i säng så tidigt. Jag ska jobba ikväll, så det kändes väldigt bra att jag fick sova längre. Vaknade vid niotiden.

En vacker, varm , men något blåsig lördag, men det var ändå skönt med Dorispromenaden. Vi går dock bara en liten runda, om det nu är ryggen hon har ont i, vilket vi misstänker.

Jag tycker att det är roligt att inspirera er med saker jag visar, samtidigt inspireras jag av andra, så jag har faktiskt köpt en exakt likadant set som en stor bloggerska, för jag tycket det var så fint, på henne.

Inspireras ni av andra och kan köpa likadant? För mig är det inget konstigt om alla skulle komma i samma som jag har, eftersom det är ju lite det som är grejen med att visa saker på sociala medier.

Det här setet med nattlinne och morgonrock, verkar vara slut i gammelrosa i webshopen. Kimonon finns dock i en annan höstig färg och dessutom med bra rabatt, ni hittar den här, nattlinne här.

Nu är det dags för mig att åka till den intensiva avdelningen.

Ha en fin fin lördag allesammans

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
 • p
  oktober 29, 2022

  Så vacker❤️
  P

 • E
  oktober 29, 2022

  Klart man inspireras och kör copycat ibland på det man ser i soc medier, just nu försöker jag bara inspireras och se vad jag ev har i garderoben som kananvändas , men ibland ” fuskar” jag och handlar det jag villhöver;) oj oj nu tror jag visst ngn röjt sin anonymitet 😉 hoppas du mår bättre P !