Spabad säsongen är igång.

Innehåller annonslänkar till

ellos och lexinton

Hej på er!

Lördagskväll och jag sitter och skriver till er men det är så att jag har jobbarhelg och P är hemma hos sig och Olivia som precis har fyllt 18 har kommit på att det är väldigt roligt att gå ut, så ikväll är jag alldeles själv hemma. Har lagat god mat och öppnat en flaska vin och så finns tid att skriva till er.

När P var här i veckan, gjorde vi rent spabadet och passade på att stänga poolen. Temperaturen i spabadet var uppe på 38 grader dagen efter, så vi passade på att ta oss ett premiärbad efter rengöringen. Det är verkligen lyx att ha både pool och spabad, vilket jag är glad att jag har. Jag bor ju inte direkt vid vatten, men har skaffat vatten både sommar och vinter och nu när jag träffat P som bor några hundra meter från Vätterns strand så finns vatten runt omkring mig hela tiden. Har nog inte förstått att vatten har en så positiv inverkan på mitt liv.

Att ha ett spabad är så ljuvligt när kylan kommer. Tänk att ta på sig badkläder och en morgonrock och gå ut och lägga sig i det varma vattnet. Vill man så är det bara att sätta på jetströmmarna som ger en rejäl massage på onda muskler. Och vet ni, att ju sämre väder det är ute, ju härligare är det att byta om och gå ut till spabad. När det är snöstorm ute, då är det som bäst. Tänk er att ta på en mössa och bikini och sitta med kroppen i det varma vattnet och blicka uppåt på alla snöflingor som yr omkring en.

En fin bikiniöverdel hittar ni här och en härlig badrock här. Inser att P behöver en badrock när han är här och den här är ju verkligen snygg.

Nu ska jag kolla ett avsnitt av Marcella som går på Netflix, innan jag går och lägger mig.

Kram på er Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.