Studentpresenter

Posted on

Annonslänkar till

Mio, Newport, Cervera

Studenttiden är en viktig milstolpe i en persons liv och förtjänar att firas ordentligt. Om du letar efter den perfekta studentpresenten som kombinerar både praktisk nytta och sentimentalt värde finns det många olika alternativ att välja mellan. Här är några idéer som kan hjälpa dig att hitta den ultimata studentpresenten:

Personliga smycken eller accessoarer: Ett personligt smycke, som en graverad halskedja eller en armbandsklocka, kan vara en tidlös gåva som studenten kan bära med stolthet. Du kan också överväga att ge dem en nyckelring eller ett plånbokssmycke för att hålla ordning på nycklar och andra viktiga småsaker.

Detta fina armband hittar ni här och bokstavshalsband här

Praktiska gåvor för framtiden: Tänk på saker som studenten kan ha nytta av i framtiden när de flyttar till en egen bostad eller börjar sitt första jobb. Det kan vara en köksutrustning, en praktisk väska eller en snygg plånbok.

Den fina ljusstaken finns här.

Den fina elefanten som är både en prydnad och konservöppnare, från Georg Jensen, finns här. Fin brödkorg också från Georg Jensen hittar ni här, båda på rea.

De fina Champagneglasen från Chef Sommelier, finns här, under 500kr,

Vitvinsglas från Iittala finns här, drygt 300kr.

Det fina tårtfatet finns här

Kom ihåg att det viktigaste är att välja en present som är personlig och visar att du tänkt på studenten och deras intressen.

Oavsett vilken present du väljer, kommer det att vara en gest som uppskattas och kommer att påminna dem om deras framgångar under studenttiden.

Ska ni fira någon student i år? Jag har en student som skall firas, sedan lär det dröja några år innan det blir student igen.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Milla
    juni 5, 2023

    Jag stod o gnisslade tänder i förmiddags och tänkte jag MÅSTE köpa nåt nu o inte vara ute i sista minuten. Avskyr det. Så blev ett ugnsformsset från Le Creuset. Vi ska fira kompisars dotter på lördag. Sen lär det dröja många år till nästa student. Brorsans döttrar är 10 o 5 år 😊. Kram Milla