Vilken vecka, skolavslutning, student och företagsevent.

Posted on

Innehåller annonslänkar till

Only och Ellos

Hej på er mina fina läsare. Denna vecka har det verkligen varit fullt upp, med jobb, avslutningar, företagsevent och student. Så i helgen blir det att vila upp sig och inte göra något.

Så mysig vecka trots att den var lite hektiskt, och det kanske inte är det bästa för mitt blodtryck. Gick med 24 timmars blodtrycksmätning en av dagarna och i fredags ringde doktorn och sa att blodtrycket var på tok för högt, trots att jag äter blodtrycksmedicin, så nu skall jag få en tablett till. Blodtrycket låg runt 150/105 och det är ju inte bra, så nu är det väl dags att skaffa dosett, så jag inte glömmer att ta mina mediciner.

Var på företagsevent i Kumla, som bla Kumlapromotion ordnat. Vi var på Egastronomi som ligger lite utanför Kumla, där var jag ju veckan innan och åt frukost om ni minns. De är riktigt duktiga på mat och att ordna helhetslösningar som bröllop och event. Många priser delades ut och årets Kumling, gick till två personer som jag följt sedan de var små. två drivna grabbar som började spela hockey som små och nu är i Örebro och spelar ishockey på SHL nivå, och det gick ju riktigt bra för grabbarna så de är verkligen värda det priset. Milton och Oliver, lägg namnen på minnet. Mammorna som jag sitter med är nog väldigt stolta över sina söner.

På torsdagen hade mina små barnbarn skolavslutning i sin lilla gulliga byskola. Verkligen en traditionell skolavslutning, där alla klasser fick gå fram och sjunga, och jag tror alla elever sjöng, för det blev verkligen stämning, där alla andra elever klappade fram klassen som sjöng. Milan fick så fint kort från sin fröken med fina tänkvärda ord som han ska vara stolt över. Då grät mormor av stolthet till mina fina kille.

Igår var det student för fina Maja som jag också följt sedan hon var liten, och på det kalaset blev det en riktig studentskiva. Maja såg till att det blev dans och full fart innan hon själv drog iväg på eget studentfirande med klassen. Vi landade i Vadstena vid 23 tiden och då kände jag mig tacksam att jag har så fina människor runt om mig.

Maten var från Sött och salt catering, så fin och god buffé, hon kan hon, bästa Lena, ni hittar henne på instagram eller facebook

Kolla in mina supersköna klackskor. De har bred klack och är inte alls höga, så jag klarade att ha dem under några timmar, supersköna, tyvärr verkar de slut, så fler verkar gilla dem. Hittade liknande här, också till bra pris. Klänningen är en Odd molly från förra året och verkar vara slut, men jag gillar denna, som har en helt annan mer glädjande prislapp.

En fin vecka, så nu väntar en slapparhelg och jag är så glad att solen skiner. Tror ni vädret håller sig till midsommar?

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
  • Lena
    juni 10, 2023

    Klänningslänken går till sandalerna.

  • Marie
    juni 11, 2023

    Klänningen du hade på dig och skorna var verkligen jättesnygga!