The Dream mask

Innehåller annonslänkar

Hej hej!

Så konstigt att jag är ledig och inget planerat. Vet inte när det hände sist. Jag och en väninna har försökt få till en lunchdate sedan i mars, och inte fått till det, men nu tänkte jag att vi skulle få till det, men nej då var hon upptagen, men nu ser det ut som vi kan ses nästa vecka. Sju månader efter att vi sa att vi skulle ses. Men jag/vi har haft otroligt mycket inplanerat, plus att vi måste jobba också

Men nu måste jag faktiskt tipsa om The dream mask från Mantle. Alltså vilken underbar sovmask, den gör underverk när du sover, det är en riktig fuktbomb, med en massa goda ingredienser och doften, alltså den luktar så himla gott.

Så här beskrivs den från hemsidan, och om man läser recensionerna, så är de bra bra.

”The Dream Mask är en fuktbomb som verkar över natten. Precis som en god natts sömn gör denna nattmask underverk för trött och torr hud. Kombinationen av CBD, bakuchiol, niacinamid, hyaluronsyra, havtornsextrakt och vitamin E ger nytt liv och full lyster till din hy medan du drömmer dig bort”. 

Är det något jag tycker ni ska testa, så är det denna

Med koden MANTLE20 får ni 20%

Ni hittar den här

Rabatten gäller bara till den 22/10 så skynda er om ni vill ha rabatt.

Nu har jag ätit en så god Salchichapasta, så ni måste få receptet på den, men nu ska jag fila på ett inlägg från resan.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.