Tillbaka till ön

Innehåller annonslänkar till OM och Ellos

Hejsan!

Igår kom det tillbaka kollegor som haft sina tre veckors semester och en del kände sig absolut inte utvilade. Det gjorde inte jag heller när jag kom tillbaka. Hade behövt minst två veckors ledigt till, kändes det som. Nu har jag jobbat i fyra veckor och känner mig fortfarande i ett semestermood. Har verkligen försökt ta vara på all ledig tid till och utnyttjat sommaren på alla vis och det är verkligen ett tips till alla som vill att sommaren skall fortsätta, den är ju inte slut för att man börjar jobba. Visst det kanske är lättare för mig som jobbar oregelbundet. Förra veckan var jag ledig fred-sönd, jobbade igår och nu ledig tisd- till fredag efm, så ja just nu klagar jag inte.

Helgen som var tillbringades på Vättern alla dagar och i Söndags kom Olivia med tåg, så vi hämtade upp henne, och sedan åkte vi med båten tillbaka till ön, som vi var med K och M i fredags. Så härlig lite ö där det tom finns ett utedass, perfekt om man inte vill kissa i skogen. Vattnet är kristallklart och det ligger ett vrak en bit ut som man ser tydligt när vattnet är stilla. Det var några som dök runt vraket som inte ligger djupt ner. Vi åt lunch på ön och solade och badade i flera timmar, tills alla var mätta och vi åkte mot Vadstena igen. Kvällen avslutades på restaurang, sedan tog jag mina flickor och åkte hemåt. Olivia fick övningsköra, då slapp jag köra över både Motalabron och Hammarsbron.

Jag gissar att jag kommer kunna bli en båtmänniska, likaså Olivia hon älskade att åka båt, frågan är med Doris, hon är nog inte lika tillfreds med att åka båt, tror hon är både lite farträdd och gupprädd.

Idag kör skolan igång för Olivia, och med det kommer rutinerna tillbaka. Deras schema såg jättebra ut och till att börja med ska de gå varannan dag i skolan och varannan hemmastudier, just för coronatiderna. Inte för jag vet vad det gör för nytta, antingen är man i skolan eller inte.

Jag vill inte säga det, men jag gör det ändå att hösten är på G, nu gillar jag hösten fram till November, och jag ser fram emot att klä mig i klänningar med kavaj eller klänningar och jeansjacka. Denna snygga som det är 50% på är jag bra sugen på. En liknande är denna till ett helt annat pris

Idag måste jag nog ta fram dammsugaren, starta tvättmaskinen innan jag ska på tjejkväll.

Ha det gott, Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • E
    augusti 18, 2020

    de blir väl färre antal i skolan om hälften är hemma v a d tänker jag, lättare med avstånd. Går hon tredje ring? Urmysiga bilder från älskade Östergötland. Tyvärr blev det inget sjöliv för oss detta året men det får bli en annan gång – annars är det det bästa på sem, ett glas bubbligt på en östgötsk klippa MYS MYS . Mer filmsnuttar på IG , det gillade jag ! Kram på dig.