Flamingotema

Innehåller annonslänkar till Ellos, Hm och Gina

Hej på er!

Helgen är slut och det har gått med en rasande fart, och innehållet har varit fantastiskt på alla vis, liksom hela min sommar, som varit den bästa på mycket länge.

I Fredags när K o M sladdade in med husbilen och vi tillbringat hela eftermiddagen på en Ö i Vättern och låtsats att vi var i Kroatien, åkte vi hemåt och var och en gick in till sitt. Vi var bjudna över till dem vid 18 tiden, sedan var de bjudna till oss lite senare. Jag hade en misstanke om att de skulle ha ett visst tema, eftersom vi har skrattat mycket åt att de inte hade en aning om vad en flamingo i trädgården kan betyda.

Tror att meningen var att vi skulle ses i husbilen, men de hade dukat upp så fint i trädgården med flamingokvintetten som skrålande ur högtalaren. Kolla vilka fina snittar de gjort, som bjöds tillsammans med bubbel, rosa flaska såklart. Allt smakade fantastiskt.

Efter att vi ätit dessa smaskiga snittar och skrattat ett tag, klev vi upp på P´s terrass för nästa sittning.

Nu bjöds det på en ny förrätt.

Vätternkräftor a la ”Markuskräftan”som vi inhandlat i Väderstad. En butik mitt ute på landet, som folk vallfärdar för att handla i. Vi var där när de öppnade och fick köa, när vi handlat klart var kön utanför väldigt lång, så det fanns en viss popularitet kan man säga. Och smaken, ja jag kan inte säga annat än att de var de godaste kräftor jag ätit. Sedan åt vi huvudrätt som jag glömde fota. När efterrätten skulle intas fick vi flytta in, för det kom en massa mygg. Och det vi fick till efterrätt var himmelskt. Det blev halloncrêpes, med hallonsås och vaniljglass. När klockan var sådär en halv två, tog vi en promenad med hundarna, sedan gick de in till sitt och vi till vårt. Så himla smidigt att ha en egen sommarstuga på hjul.

Min klänning hittar ni här till 70% rabatt, så synd att jag väntade så länge. Katarinas fina klänning hittar ni här En fin klänning som passar för sommarens fester och håller in på hösten är denna som är så fin.

Idag blir det jobb, sedan lite ledigt innan helgjobb.

Ha det gott

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
 • E
  augusti 17, 2020

  Härligt att ni swingar lite som ni vill 🦩 😃

 • Hedda
  augusti 17, 2020

  Kul med flamingotema, fick dom reda på vad det kunde betyda efteråt?

  • helenavi
   augusti 17, 2020

   Hej Hedda! Ja de blev varse om temat när deras gäster kom som blev ngt chokade och berättade för dem vad det betyder. Lite kul tyckte vi som körde på det när vi var bjudna på middag till dem, och nu tog de med allt när de kom till Vadstena. Vi hade så roligt åt det // Helena