Tre veckor går alldeles för fort

Posted on

Innehåller annonslänkar till Bubbelroom

Hej hej! Herregud vad mina tre veckor har gått fort. Nu är de till ända och imorgon börjar allvaret igen.

Undrar hur många som tänker att de inte vill gå tillbaka till jobbet, att det är dags att se sig om efter ett annat jobb. Gissar att det är en hel del i vårdsektorn, iallafall i år, för att de är missnöjda med att bara fått tre veckor, när klarna får fem. I höst kommer det opereras som aldrig förr och då lär vi ju inte få semester. Men vad ska man göra istället, det är något man får fundera över. Gissar dock att när man klivit i sina jobbkläder i morgon, så har man glömt vad man tänkte idag.

Igår var verkligen en fantastisk dag och den började bra idag också, men på eftermiddagen mulnade det till och värmen försvann i ett nafs. Nu har P åkt hem med sina skadade fingrar som jag lagt om flera ggr, då han envisas med att fortsätta bygga staket och nu också ett bord, fast jag ser att han har ont. Känns konstigt att han åker då vi setts varenda dag i tre veckor nu, men så fort jag blir ledig kommer vi ses igen.

Dessa bilder är från igår. Vi satt ute så länge solen höll sig framme, sedan gick vi in och åt torskrygg med världens godaste sås. Till efterrätt blev det blåbärspaj med vaniljsås, så himla gott. inte konstigt att vågen visar alldeles för mycket.

När vi gick på stan i Vadstena hittade jag en så snygg klänning som jag ångrar att jag inte köpte, nu har jag hittat den på nätet, tyvärr inte i min storlek, men jag ska leta vidare och se om jag kan få fatt i min storlek, är ni nyfikna hittar ni den här.

Kram på er.

Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
 • Milla
  juli 26, 2020

  Klarna? 🤔 Veckorna går alldeles för fort och det är en konstig sommar. Jag har en vecka kvar av mina 4. Jag vet väldigt många som bara tar 3 v semester på sommaren, men då är det ju av eget val. Hoppas ni får ta mer ledigt senare? Jag har själv himla massa komptid och är lite orolig för hösten då det blir massa mer jobb, stressen har inte lämnat min kropp än på dessa tre veckor och då är jag en vanlig kontorsråtta och det känns nästan skämmigt när man vet hur så många haft det i vår…. Vänner till mig är permitterade till i november – och min man har fått avgångsvederlag i 18 månader. Allt är verkligen jättemärkligt och undrar hur hösten blir. Kram Milla

 • Jeanette
  juli 27, 2020

  Såå fint du har det hemma, underbart ute och inne:)
  Hoppas du får lite mer semester sen, alla behöver få vara lediga för att verkligen komma ner i varv och hämta nya krafter<3

  • Malin
   juli 27, 2020

   Helt otroligt vad fint och mysigt du har vid poolen och uteplatsen !
   Helt underbart!

   Jag hoppas verkligen det blir en stor förändring i vården nu något bra måste komma ur den här krisen.Fler utbildade, högre lön och att vårdbiträden och sjuksköterskor får högre status.

   Ni behöver mer än någonsin en lång skön semester!