Tur man har hund

Posted on

Innehåller annonslänkar till Hm

och Bubbelroom

Hello!

Hörde att i vissa länder som det är utegångsförbud i, är det enbart hundägare som får vara ute, vet inte om det stämmer. Isåfall får jag väl vara tacksam att jag har Doris, som behöver ut. Hörde också att det var många som lånade en hund, just för att få komma ut i friska luften, hoppas inte vi kommer till det scenariot.

Visar upp mina vårkläder igen, då bilden häromdagen var alldeles för dålig för att läggas upp egentligen.

Byxor här och blus här Ny jacka här

Igår trodde jag minsann att det skulle bli en fin dag, det började iallafall så, men bara en stund senare mulnade det igen och började snöa, döm om min besvikelse, men idag är solen tillbaka i full styrka. Jag ska snart iväg till den intensiva avdelningen, spännande att se om det är en ny patiengrupp man ska vårda, jag hoppas ingen blivit så sjuk än, utan att alla klarar att vårda sig själva hemma eller på en vanlig vårdavdelning. På mitt jobb jobbar vi på som vanligt, medans övriga världen stannar totalt.

Ha det gott och var rädda om varann.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
 • Mamma C
  mars 21, 2020

  Här får vi inte gå ut på gatorna om vi inte ska kasta sopor, handla eller till en läkare. Vi får inte gå ihop och göra detta utan var och en för sig. Glad att vi har trädgården att vistas i eller så kan man gå runt på området där vi bor.
  Kram Carin

 • annika johannesson
  mars 21, 2020

  Så snygga kläder😊

 • Carina
  mars 22, 2020

  Är så sur över att den där toppen har sålt slut 😫 tycker den va jääääääättefin 👍🏼👍🏼👍🏼