Två tips på en och samma dag

Innehåller annonslänkar till Mio

och Ellos

Hej

Ny vecka och här är det sportlov för de som har barn. Jag ska ha mina barnbarn i två dagar, frågan är vad vi ska hitta på när all snö är borta och det inte är något annat öppet. Samtidigt som det är skönt att vi närmar oss vår, så kunde väl ändå snön fått ligga kvar två veckor till i alla fall.

Igår fick min vinterjacka hänga kvar i garderoben och min höstjacka fick komma fram,. Gud så lätt jag kände mig. det kändes så skönt med en tunn jacka och jag frös inte.

Har ju haft polojumper och kofta över det när det varit som kallast, nu kan man ju snart börja ha tunnare kläder, som den här blusen jag inhandlade för ett tag sedan.

Ni har förstått att jag gillar svart. Har väldigt mycket svart i min garderob. Visst har jag även kläder i mycket färg också, men svart är den färg jag alltid kommer tillbaka till.

Måste ju också påminna er att ni kan göra ett riktigt kap på en liknande spegel som jag har. Spegeln hittar ni här och använder ni eran 300 kr rabattkod som man får när man får katalogen hamnar den runt 900 kr, vilket i mina ögon är helt ok. Idag måndag har de kvällsöppet till 21.00. Själv ska jag åka och inhandla nya kuddar och kolla in den här mattan.

Men först lite jobb.

Ha det gott.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Åsa
    februari 22, 2021

    Hej, tipsar om skattjakt i ute din trädgård för barnbarnen om de kan läsa? Första ledtråden får de i handen, en ihopvikt papperslapp med en skriven ledtråd (ex ordet vattenkanna), nu ska de leta upp en vattenkanna och i den ligger nästa papperslapp/ledtråd. Efter exempelvis 10 ledtrådar kommer de fram till skatten som kanske är varsin godispåse. Vi har alltid gjort detta till våra barn till påsk och det har alltid uppskattats. Eftersom det är så lätt att variera svårighetsgraden på ledtrådarna passar det de flesta åldrar. När de blev äldre skrev vi t.ex bara registreringsnumret till bilen och inget annat, tog ett tag innan de förstod vad det var för ”kod” men de gillade att det var lite klurigt!
    Kram Åsa