Utekväll med influencer

Innehåller annonslänkar

Hallå!

Vilken fantastisk vecka jag haft. Så mycket roligheter. Älskar när det händer mycket och denna vecka har bjudit på mycket roligheter, helt i min smak.

Vi börjar bakifrån. Igår var vi ett gäng influencer från Örebro som gick på aw tillsammans. Kan väl säga att vi hade något tur med vädret, det gjorde ju inte saken sämre. Vi hade ett bord bokat på Stora Örebro och det var tur vi bokat för det var proppfullt med folk. Jättekul att träffa tjejerna i lite mer avslappnade former. Några var bara med en stund, och några kom senare så det var lite flytande, men roligt att alla ville vara med en stund. Eftersom det var sol och riktigt varmt fick det allt bli rosè bubbel, kanske årets sista.

Alltså denna blogg, vad mycket positivt den fört med sig. Fått lära känna så många härliga människor runt om i Sverige, som jag absolut inte gjort annars.

Hade tänkt tagit tonfisk, men den tog slut, så jag hoppade på de andra som ville ha plockbricka och det var så mycket gott, så det blev kvar mat på brickan. När vinet var uppdrucket, blev det dags för drinkar. Det hetaste tipset, eller kanske kallaste tipset blev Frozen pornstar, supergod, men man fick dricka försiktigt då den var iskall, vilket kändes ända ner i magen. Kvällen avslutades på ett så roligt vis, så vi skrattade så mycket, kändes nästan som när man var tonåring.

Vi som var med förutom jag, var Sallys hus, Träning40+, Therese Wickman, Matplatsen, Malins hus och hem och Louisechf, sedan Maria och Jaspreet.

Min klänning hittar ni här, Victorias klänning här långkoftan här, skorna här

Hoppas vi ses snart igen, ett riktigt toppengäng

Nu väntar helgjobb,

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.