Utflyktstips i Närke

Posted on

Hej hej!

Tänkte jag skulle tipsa om ett trevligt utflyktsställe i Södra Närke. Jag har ju i och för sig tipsat om det tidigare, men kan ju göra det igen, nu när vi ska svemestra i sommar.

Det var ju verkligen uruselt väder igår, så det passade verkligen att ta sig en biltur nedåt Rönne kapell som ligger på vägen till Rönneshytta, där också stora dottern bor. Så det blev lunch hos Frida och Sebastian i Rönne kapell, sedan blev det fika hos dottern med Rönne kapells goda kanelbullar.

Kattungarna som blivit så stora att de inte kan vara i en kartong längre, har fått hela lekrummet till sitt, så tre kattungar och en mamma har det som sitt och jag kan bara säga att det busades rejält där inne.

Har ni sett så söta de blivit, snart dags för leverans av de små. De har en liten söt kisse som inte blivit tingad ännu, så är det någon som vill ha en liten rödvit kissepojke, så kan ni kontakta Nathalie. Här har vi varit till tippen idag, med en hel kärra med skräp, känns så skönt att få rensat. Nu ska vi iväg på bebismys, eller iallafall titta på P´s lilla barnbarn.

Ha det gott. Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
 • Christina
  juli 6, 2020

  Vilket mysigt ställe , och kattungarna sen, så söta , har redan två så det får nog räcka :)) //Christina.

 • Kristin Svensson
  juli 6, 2020

  Hej fina bilder du alltid visar. Jag undrar om du vet var
  din vännina köpt fönsterlampan som vi såg i gårdagens text, du hänvisade bara till taklampan, tack på förhand Med vänlig hälsning, Kristin Svensson

  • helenavi
   juli 6, 2020

   Hej Kristin! Har frågat min väninna var lampan i köket är köpt och den är från Nasta interiör från Örebro. Kolla deras Instagram eller hemsida, kanske de kan skicka om de har den kvar. Kram Helena 🤗