Vad gör man en regnig midsommardag?

Posted on

Hej på er fina!

Så fantastiskt väder det var på midsommarafton, lika dåligt var det på midsommardagen. Vad gör man när man han gäster och allting är stängt? Vi hade ett uppdrag som skulle göras, men det var lite svårt att få till det, när det regnade hela dagen. Uppdraget fick vi på deras bröllop, då tolv ballonger delades ut, där inne fanns uppdrag, för varje månad, och vi fick att vi skulle göra något med brudparet i juni. Vi skulle visa dem vårat smultronställe, alltså vårt bästa ställe att åka till. Nu gick inte det, så vi åkte på utflykt istället.

Innan regnet kom, hann vi äta frukost på P´s uteplats, alltid mysigt att äta ute.

Första stället var Narr chokladfabrik i Ödeshög, de har alltid så god choklad. Jag är egentligen mer sugen på lakrits och det har de också, så trevlig butik.

Sedan vände vi och åkte åt helt andra hållet, mot Borensberg, där åt vi lunch på Göta Hotell, eftersom det regnade, fick vi sitta inne, men det var också mysigt, så fin restaurang.

Efter det åkte vi hem och vilade en stund, vi var ändå rätt trötta efter midsommarafton.

På kvällen hade vi bokat bord på Klosterhotellet, där vi åt mycket gott, glömde visst fota.

Satt sedan och kollade på bilder på tv´n från vår resa till Palma och från vår midsommar. Sedan blev det en tidig kväll…

Söndagen visade sig från sin bästa sida igen, så en härlig frukost ute i solen.

Sedan tog vi en sväng ner på stan, då det visade sig att de flesta butikerna hade öppet denna söndag. De hade förstått att det var mycket folk i stan och tyckte det var bäst att ha öppet.

En lunch och en mjukglass på torget passade bra denna vackra sommardag.

Innan vännerna åkte hem, blev det en fika under äppelträden hemma hos P.

Så härliga dagar med fina vänner, och ännu en vacker midsommar att lägga till minnesbanken. Vi har haft fem vackra midsomrar på rad nu, kan det bli en sjätte?

Må så gott så hörs vi, här väntar jobbhelg, och ni som följer mig på instagram, har redan sett vad vi gjort, men det kommer här också.

Kram på er.

Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.